Sommeridrett 2021 med Stovner Sportsklubb!

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Jun 2021

Bildet viser noen av våre flotte og unge instruktører! Vi gleder oss til en sommer med aktive og glade barn og unge på Stovner.
 
• Allerede onsdag 23/6 klokka 10.00 åpner vi Stovner Idrettshall for barn og unge som er født frå 2008 til og med 2014! (instruktørene våre har mandag og tirsdag denne uka vært ute i nærmiljøet og informert og invitert barna med!)


• Det vert lek og moro med bl.a. dans, fotball og volleyball denne uka.
• Barna må ta med seg egen drikke og mat. 
• Vi avsluttar hver dag klokka 14.30. Barna må hentes før 15.00. 
(Vi har samme opplegg torsdag 24/6, men fredag 25/6 tar vi fri). 


Fra mandag 28/6 har vi full oppstart, vi kan ta i mot inntil 80(!) barn til ulike aktiviteter i Stovner Idrettshall og nærmiljøet rundt. 


For å melde på barna må foresatte møte mandag fra klokka 09.30 til 10.30. Påmelding vil gjelde for en uke av gangen. 


Husk kun covid-19 friske barn og Smittevern med vask og spriting ved start og slutt hver dag. 


Vi gleder oss til en forsiktig oppstart onsdag og torsdag denne uka, og full oppstart fra mandag 28. juni.
 
Kontakt for dette prosjektet i SSK er; John.walstad@osloskolen.no (/91196537).
🏐
⚽️🤗
NB! Senere i sommer har vi Sandvolleyball-camp i Fossumparken for barn og litt eldre ungdom også, og eit flott sommerprosjekt for ungdom 13-15 år på Rommensletta. Mer info. kommer om dette!


0 Kommentar

200 skal trene/spille fotball samtidig

Postet av Stovner Sportsklubb den 16. Jun 2021


Det blir liv og røre på fotballbanene rundt klubbhuset på Rommensletta i dagene fredag 18., lørdag 19. og søndag 20. juni 2021, når Joshua King og hans Football Academy rykker inn. Vi er vant til stor aktivitet på Rommensletta, så vi gleder oss til å være en medaktør i dette arrangementet.

Joshua King har med bakgrunn fra sin oppvekst på Romsås i Groruddalen, tatt et samfunnsansvar for å hjelpe unger som liker fotball, men som mangler mulighetene til å få opplæring. Joshua King har skrevet:Vi er veldige glade, og stolte, over at våre anlegg på Rommensletta ble valgt til å gjennomføringen av arrangementet. Og den tilliten Stovner Sportsklubb har fått ved å bli utvalgt til å være teknisk arrangør. Vi noterer oss også at A-lagstrenerne våre, Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen er blant trenerne på akademiet!

Nå ser vi fram til at akademideltakerne får ei flott helg!
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline