Takk til Stovner SKs medlemmer!

Postet av Stovner Sportsklubb den 29. Nov 2021


Det er ikke til å komme fra at det har vært en krevende periode for klubben i det drøyt halvannet år som har gått siden koronaviruset slo til. Samtidig var Rommen SK og Vestli IL i den avsluttende fasen med sammenslåingen. Det var også en krevende periode, hvor alle detaljer skulle falle på plass før vi 28. september 2020 slo oss sammen til Stovner Sportsklubb. Nå viste det seg riktignok at ikke alle detaljer var på plass. Styret, utvalg og sportslig ledelse har hatt mye å gjøre, og får det også i tida framover.

De som derimot ikke har hatt mye å gjøre med det de helst vil gjøre, er klubbens aktive medlemmer. Ingen konkurranser, og store begrensninger på trening har gjort dagene tunge og kjedelige. I tillegg har den daglige «hengingen» med venner stort sett begrenset seg til familien. 

Midt oppe i elendigheta, er vi overrasket over den innsatsen medlemmene har gjort der hvor det har vært muligheter til å gjøre nytte for seg. Og ikke minst for tålmodigheten de har vist. Foreløpig har vi ikke noen statistikk over bevegelsen av medlemmer i denne perioden. Men, vi så at når aktiviteten økte igjen, ja da var det også mange som var på pletten!

I tillegg til myndighetenes tilskudd til idrettslag og andre frivillige organisasjoner, har andre store foretak i samfunnet vist ansvar i denne perioden, og gitt økonomiske tilskudd for å dekke frafallet av inntekter fra arrangementer, kiosksalg, dugnader osv. OBOS er en av disse samfunnsaktørene. De har bidratt til at Stovner SK kan gi en oppmerksomhet til våre medlemmer for deres deltakelse og forståelse i denne perioden.

Akkurat i disse dager har pandemien tatt en alvorlig vending. Men «vi skal stå han av», og ser fram til lysere tider og stor aktivitet!0 Kommentar

ÅPEN HALL i Haugenstuahallen og Stovnerhallen

Postet av Stovner Sportsklubb den 18. Nov 2021


ÅPEN HALL er en suksess, det kan vi slå fast etter drift i flere sesonger!

Det er rett og slett et tilbud for dem som har lyst til å være fysisk aktive noen timer en fredags kveld. Der det går an å henge med venner, og ha det trivelig i trygge omgivelser. Tilbudet er hver fredag fram t.o.m. 17. desember.

I Haugenstuahallen er det aldersgruppa 2000–2004 som holder hus mellom kl. 19.00 og 21.00.

De yngre, fra 2004 til 2008 holder til i Stovnerhallen mellom kl. 18.30 og 22.00.

Det du trenger å ha med er legitimasjon og innesko.

Velkommen skal du være!

Jodda, det gjelder deg også . . . det er kjempegøy å være her!
0 Kommentar

Volleyballserien er i full gang!

Postet av Stovner Sportsklubb den 12. Nov 2021

På Wikipedia kan vi lese: «Volleyball regnes for å være verdens største idrett, både målt i antall medlemsland med utøvere tilknyttet nasjonale volleyballforbund og i antall utøvere. Over en milliard mennesker spiller volleyball rundt omkring i verden, og mer enn 220 land er tilsluttet det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, Federation Internationale de Volleyball.»

Vi kan iallfall slå fast at sporten er i god utvikling hos oss i Stovner SK. Det vil vi merke nå som seriespillet er i gang, og det blir mer blest rundt sporten i media.

På seniorsiden har vi ikke mindre enn 3 herrelag og 2 damelag. Herrene har et lag i 2. divisjon og 2 lag i 5. divisjon. Damene har et lag i 4. og et lag i 5. divisjon.

Herrenes første lag ligger på 6. plass etter de første seriekampene. Denne plasseringen får de anledningen til å forbedre når de lørdag 13. november skal spille to kamper i Stovnerhallen. Den første kampen går kl. 12.00 mot Hamar VBK. Den andre kl. 14.00 mot Sarpsborg VBK.

Damenes førstelag ligger også på 6. plass i sin divisjon. De har likeledes muligheter til å hente flere poeng i sine to kamper på lørdag. Den første spilles kl. 12.00 mot OSI 4, og den andre kl. 14.00 mot Hvaler VBK.

For begge lagene gjenstår det ytterligere to seriekamper hjemme i Stovnerhallen. Det er lørdag 27. november.

Når det gjelder ungdomslagene har de deltatt på et par vellykkede turneringer i de siste ukene. Det har vært i Tønsberg og Stavanger.

Paraidretten i Stovner SK er organisert av Volleyballgruppa. De har regelmessig trening med spesielle former for Volleyball.

Vi kommer selvfølgelig tilbake med mer Volleyballstoff. I mellomtiden kan du ta imot damenes invitasjon til å bli mer kjent med dem og sporten allerede i morgen!


0 Kommentar

Dansegruppa starter opp i Vestli skoles flerbrukshall

Postet av Stovner Sportsklubb den 8. Okt 2021


Ja, endelig kan Stovner SK og Monique ønsker velkommen til danserne, gamle og nye. Øvingene er flyttet fra Jesperud til den nye, flotte dansesalen i Vestli skoles flerbrukshall. Så nå er det bare å ta på seg danseskoa og komme igang!
0 Kommentar

1-års jubileum!

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Okt 2021


I all stillhet har en viktig dato glidd forbi. Tirsdag 28. september var det et år siden Rommen SK og Vestli IL stiftet familien Stovner Sportsklubb.

De to har tidligere flørtet litt med hverandre. Et par ganger på 90-tallet. Det avstedkom noen barne- og ungdomslag i fotball. Men forholdet gled over. Litt utpå 2000-tallet hadde de et vellykket trekantforhold med Høybråten og Stovner IL i fotballens G94 og G95 i Stovneralliansen. Dessverre ble forholdet oppfattet som umulig av overstående myndighet, og måtte avsluttes.

I 2015  tok Bydel Stovner grep for å styrke idrettsbevegelsen i bydelen. Det medførte at partene i trekantforholdet HSIL, Rommen og Vestli igjen møttes til litt flørting. Det førte til flere dater som viste at noe ekteskap, ja selv en liten forlovelse ikke lot seg gjennomføre.

For fire år siden, 12. oktober 2017, ble samtalene mellom Rommen og Vestli tatt opp igjen, og da med målsettingen at det skulle bli en sammenslutning. Ekteskapet ble gjennomført for ett år siden.

Dette første året har vært arbeidsomt og krevende. Både administrativt og sportslig. Det gjelder klubbens tilpasning av alt fra oppdatering av medlemsregisterne og ny regnskapsførsel, til ny profil på klubben. Alt er vanskeliggjort og hemmet av koronaviruset. Dette gjelder også for gruppene. Aktivitetene har ligget nede i det meste av perioden.

Heldigvis begynte det sånn smått igjen i sommer, slik at vi fikk gjennomført Sommeraktivitetene og vårt bidrag til Joshua King Fotballakademi. Det har vært sandvolleyballturneringer, trening for paraidretten, deltakelse på Stovnerbanen i  Abloom paraidrettsdag 2021, og ikke minst er den populære Allidretten i full gang. Fotballseriene kom for fullt etter sommerferien. Oldermannsligaen tar igjen opp sin virksomhet etter en lang pause.

Gledelig er det at vi nå kan møtes fysisk igjen. Det letter utvilsomt kommunikasjonen.

Framover er det mange oppgaver det skal tas tak i. Store oppgaver som å få flyt i den daglige driften av klubben. Noe som vil gi mer kvalitet og effektivitet i det sportslige arbeidet. For vi må aldri glemme at hovedoppgaven til et idrettslag er det sportslige tilbudet til medlemmene. I dette arbeidet er det viktig at klubben gjør en god jobb med driftsansvaret vi har for idrettsarenaene Jesperudjordet, Rommensletta inkl. Rommen grus, Haugenstuahallen, Stovnerhallen og Vestli flerbrukshall.

Forhåpentligvis går vi også inn i en tid som gjør at vi kan ha sosiale sammenkomster og feiringer i klubben for å markere årsdager og andre merkedager og arrangementer som er viktige for klubben, dens medlemmer og vårt fellesskap på Stovner.

Gratulerer med det første året. Og lykke til med mange, mange kommende!

Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline