Stovner SK ønsker alle . . .

Postet av Stovner Sportsklubb den 13. Apr 2022

Påsken og våren henger i hop. De markerer en overgang til noe annet. Ganske tydelig for oss som er tilknyttet et idrettslag. Det blir lysere og varmere. Inneidrettene får konkurranse av uteidrettene. Noen idretter tilpasser seg årstiden. For eksempel blir futsal til fotball, og volleyball blir til sandvolleyball. Ellers er jo badminton en familiefavoritt om sommeren, basketballkurver og volleyballnett finnes mange steder ute. Det blir mange muligheter for fysisk egenaktivitet, og ikke minst for å se spennende konkurranser på gress og sand.

Dessverre foregår det mange steder i verden i dag ting som er nesten ufattelig for oss i Norge. Millioner av mennesker er i krig, millioner sulter, millioner er på flukt. Noen av dem har kommet til oss, og flere er på vei. Ta vel imot dem, og la den lyse, lettere tiden våren innvarsler gi dem håp om bedre tider.

Nå tar vi noen dager fri, senker skuldrene, finner fram appelsinene og sjokoladene, og setter oss i solveggen, enten den er bokstavelig, eller bare finnes under et pledd sammen med ukeblader og på fjernsyn der du befinner deg disse påskedagene.

Etter påske tar vi fatt på spennende tider i Stovner SK, selvfølgelig på idrettsarenaene, men også en kommende jubileumsfeiring, og fortsatt bygging av klubben sammen med deg, og alle våre andre samarbeidspartnere.

God påske!Stovner SKs årsmøte 2022: Referat

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Apr 2022

Som de to tidligere årsmøtene i Stovner SK ble også årets årsmøte avholdt i Stovnerhallen. Ikke det aller beste stedet på grunn av en del sjenerende bakgrunnsstøy. Klubbhuset på Jesperud hadde nok vært bedre. Det er et lite men: Oppmøtet viste en gledelig økning fra ifjor. Da var det 22 stemmeberettigede. I år 35. Det er en økning på 63 prosent, slike økninger ville etterhvert sprenge kapasiteten i klubbhuset! Men det er et luksusproblem vi får ta når det kommer. Forutsetningene var litt forskjellige. Møtet i 2021 var på Teams. Faktisk var det bare 5 færre stemmeberettigede i år enn på det konstituerende årsmøtet i 2020.

Nå er det vel ikke realistisk å tro at økningen vil fortsette i samme takt, selv om potensialet er der. Klubben har cirka 700 medlemmer.

De 35 som hadde møtt opp var et godt gjennomsnitt av stemmeberettigede klubbmedlemmer. Jenter og gutter fra 15 år og til 80+. Det var ingen kontroversielle saker på sakslista. Likevel tok møtet, inklusive litt ventetid på opptelling og sjekking av om de frammøtte var stemmeberettigede, 1 3/4 time. Dette rett og slett fordi forsamlingen var aktive deltakere med gode spørsmål og innspill. Og det var ikke bare fra de gamle, drevne møtedeltakerne, men også de helt unge. Noen av dem sitter i klubbens Ungdomsutvalg. De har akkurat kommet tilbake fra et lederkurs på Sørmarka, som antagelig har vært nyttig.

Som sagt, det var ikke noen kontroversielle saker. Regnskapet viste at selv om det var liten sportslig og sosial aktivitet i 2021, så ble det et lite overskudd. Det kom spørsmål fra salen som krevde presisering. Notene til regnskapet manglet. De er nå kommet med, og kan leses på den vedlagte fila. Budsjettet for 2022 ble enstemmig godkjent. Det ble også forslaget til uendret medlemskontingent for 2023.

Stovner SK ønsker ikke bare å gjøre det gjeldende sportslige tilbudet bedre, men også starte nye sportsgrupper. I denne omgang var det forslag fra styret på Badminton og Basket. Det ble enstemmig støttet.

Det ser ut til at styrets medlemmer har arbeidet godt sammen. I hvert fall tok de to som var på valg, Svein Sikle og Jan Erik Tallhaug, gjenvalg for to år. Frank E. Fossum tok gjenvalg for ett år som varamedlem.

Kontrollutvalgets to medlemmer, Lasse Erik Johannessen og Norvald Mo, tok gjenvalg. Varamedlemmet Rune Wie ønsket ikke gjenvalg. I hans sted ble valgt Andreas Svanes.

Valgkomiteen fikk ved møtets slutt ros for jobben, deres opptreden, og deres alder. Det siste kan de vel ikke så mye for. De ble gjenvalgt, men Kissma Kamara ønsket ikke å fortsette som medlem og ble erstattet av Sander Martinsen.

Cirka klokka 20.45 var møtet over, og folket kunne gå hjem. Forhåpentligvis med tro på at Stovner SK stevner i riktig lei.

Nedenfor er det lenker til Protokollen fra årsmøtet og flere andre nyttige dokumenter som bidrar med mange flere detaljer enn ovenstående lille referat.

Årsmøte-2022-protokoll_SIGNERT.pdf

Årsberetning-2021-stovner-sk.pdf

Stovner_SK_Årsregnskap_2021.pdf

Årsmøte-2022-samlebudsjett-2022.pdf

Innberetning fra KU 2021 til årsmøte 29.03.2022_SIGNERT.pdf

årsmøte-2022-saksliste.pdf


Ved styrebordet satt Svein Sikle, Yessenia A. H. Anchissi, Than Trang Thi Tran, Frank E. Fossum (bak kamera) og Stian P. Wammer.

«ÅPEN HALL»

Postet av Stovner Sportsklubb den 25. Mar 2022

Det er «Åpen hall» i Stovnerhallen for jenter og gutter født i 2005–2009, fredag kl. 18.30–21.30.

Det er allidrett med volley, basket, badminton, futsal, bordtennis – eller bare henge litt i hallen.

Velkommen i et rusfritt og trygt miljø med voksne vakter.


Vi kommer tilbake med mer opplysninger om det populære tiltaket. Blant annet åpner vi igjen «Åpen hall» i Haugenstuahallen fredag 1. april. Det er ikke aprilsnarr!En kamp unna 1. runde i NM!

Postet av Stovner Sportsklubb den 23. Mar 2022


Stovner SK er bare en seier unna av å få spille 1. runde i Norgesmesterskapet. Bommen som kan hindre oss i å fortsette veien mot Ullevaal er Lørenskog IF.

Lørenskog kjenner vi etter at vi i de to foregående fotballsesongene har spilt i samme 3. divisjonsavdeling. De to siste kampene vi spilte mot dem endte med en seier til oss og en uavgjort. Uavgjortkampen var da vi rykket ned fra 3. divisjon. 

Den kampen vi vant over Lørenskog var i sesongen 2019. Da sleit vi i bunn, og var helt avhengige av å få minst et poeng i den siste kampen. Det var mot Lørenskog på bortebane. Lørenskog var favoritt, og ble ikke noen mindre favoritt da de scoret det første målet. Til pause sto det 2–2. Det var ikke noe trygt poeng, så gutta malte på. Og de vant annen omgang 0–2, slik at sluttresultatet ble 2–4. Dermed ble det 3. divisjon et år til.

Lørenskog er ingen fryktinngytende motstander fra høyere divisjon. Vårt spill i kvalifiseringskampen mot Kolbotn, var lovende, særlig med tanke på at det var den første tellende kampen. Det var en trend fra vinterens treningskamper som var blitt bedre og bedre for vår del. Lørenskog slo ut Kløfta med 0–1 i 1. kvalikkamp. Stovner slo Kløfta 0–1 i treningskamp. Vi håper trenden fortsetter, og at det etter kampen på Rommensletta søndag 3. april, er klart at Stovner SK skal spille førsterundekamp i mai!

Planen for søndag 3. april blir en god tur på dagen før fotballkampen, 
og så blir det ikke søndagsmiddag før kl. 19.00!
Årsmøte 2022: Dagsorden og dokumenter

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Mar 2022


Velkommen til ordinært årsmøte i Stovner Sportsklubb 2022. Heldigvis kan vi nå ønske velkommen til et fysisk møte i Stovnerhallen. 

Som ved alle andre sportsprestasjoner er det om å gjøre å forberede seg grundig. Det gjør man i dette tilfellet best ved å klikke på de nedenstående lenkene, og lese seg opp på de vedlagte filene.

Årsmøte 2022 Forretningsorden.pdf

Årsmøte 2022 Saksliste.pdf

Årsmøte 2022 Regnskap 2021 og Budsjett 2022.pdf

Årsmøte 2022 Samlebudsjett 2022.pdf

Innberetning fra KU 2021 til årsmøte 29.03.2022.pdf

Årsberetning 2021 Stovner SK.pdf

Årsberetning 2021 Allidrett.pdf

Årsmelding 2021 Oldermannsligaen.pdf

Årsberetning 2021 Volleyballgruppa.pdf


Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett. Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.