Takk til 2022, og velkommen til 2023!

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Des 2022


Et svært travelt og aktivt år i Stovner SK er på hell. Sportslig har det blitt stor aktivitet både i den nye Badmintongruppa og Basketgruppa. De så fram til å delta i seriespillet når det startet i høst. Og har kommet godt i gang, med fine resultater.

Fotballgruppa stevner ufortrødent framover. Og Volleyballgruppa ekspanderer, og har gjort stor lykke med idretter hvor det er lagt spesielt til rette for paraidrettsutøvere, som teenvolley og diamantvolley. Sittevolley kan spilles med både funksjonsfriske og folk med funksjonshemning på samme lag.

Allidrett er et populært tilbud for unger fra 2 år og oppover mot 10 år!

Dansegruppa har blitt ekstra hardt rammet av pandemien. Men er under opparbeidelse igjen, og har blitt medlem i Danseforbundet.

I tillegg til selve aktivitetene har også klubben driftsansvar for hallene Haugenstua idrettshall, Stovner idrettshall og Vestli flerbrukshall, og fotballanleggene på Jesperud, og Rommensletta.

Klubbens administrasjon er selvsagt påvirket av alt som foregår. Jubileumsåret 2022 har også hatt stor påvirkning på arbeidsmengden. Men, det var det verdt! 

Forhåpentligvis får vi noen rolige dager som gjør at vi kan lage en oversikt over 2022. I mellomtiden kan du bla deg nedover i artiklene, der er det referater fra mye av det som har skjedd.

Så mye aktivitet på så mange arenaer, krever stor innsats av mange. Det gjelder trenere i alle klasser, hallvakter, instruktører, rengjørere, bakende og kjørende foreldre, og ikke minst gruppelederne. 

Det er enda flere som bidrar til at Stovner SK kan delta i dugnaden for lokalsamfunnet. Leverandørene av utstyr og tjenester er vi helt avhengige av for å få gjennomført aktivitetene. De lever riktignok av å selge til oss, men jammen som de er villige til å stille opp når noe står på.

Andre som stiller opp er våre overordnede idrettsorganisasjoner, Oslo idrettskrets og særforbundene.

Og vi har ikke glemt dem som bidrar økonomisk. Det gjelder private foretak og offentlige etater.

Viktigst av alle er klubbens medlemmer. Uten dem, ingen klubb. Derfor må alle som er ramset opp over påse at det de leverer av kompetanse, varer og tjenester, er av en slik art at det er attraktivt å være medlem i Stovner SK.

Vi ønsker alle en god jul i 2022, og et godt nytt år i 2023!

Lokalavisens sider om Stovner SK

Postet av Stovner Sportsklubb den 20. Okt 2022


Dette er forsiden på avisa. 

De resterende sidene kan du hente opp her: StovnerSK_16sider_AAG191022_red.pdf

Link til avisaOppgjøret mot Fagerborg tror vi er en nyttig kamp

Postet av Stovner Sportsklubb den 10. Okt 2022


Fagerborg BK er en gammel kjenning. Vi slo dem i 2016, og tapte to kamper i 2019. Nå, 3 år senere, er vi igjen i samme 4. divisjonsavdeling. Det første møtet i år var borte, og endte 0–0.

Fagerborg ligger på 6. plass, og er vår nærmeste opponent. Det skiller 1 poeng. I tillegg har de litt bedre målforskjell, 5 stk. Stovner ha imidlertid en halv kamp mindre spilt! Oppgjøret mot Christiania Ballklubb ble avlyst. Da var stillingen 1–0 til CBK. De ligger forøvrig 3 poeng bak oss. De vil si at hvis stillingen 1–0 holder seg etter at vi har spilt resten av kampen, tar de oss igjen. Kampen er satt opp igjen lørdag 22. oktober, kl. 15.00 på Bryn.

Det gjenstår for vår del 3 1/2 kamp. Det betyr mest sannsynlig at vi ikke havner i hverken topp- eller bunnstrid. Men likevel blir kampen mot Fagerborg viktig for oss. Det blir nemlig siste "treningskamp" før vi møter Holmlia i OBOS Cupens semifinale (Oslomesterskapet). Den spilles på Rommensletta fredag 14. oktober kl. 18.30. Den andre semifinalen er mellom Frigg og Manglerud Star på Marienlyst søndag 16. oktober kl. 17.00.

Vel møtt til kamp!
Uavgjort i vårkampen – nå må vi slå Årvoll

Postet av Stovner Sportsklubb den 26. Sep 2022

For ordens skyld: Forrige hjemmekamp mot Årvoll var i 2019 i Norsk Tipping-ligaen. Sist vi møtte laget var 31. mai i år på bortebane. Kampen endte 0–0. Vi kan ikke si vi har hatt noe tak på Årvoll. Men, sist moderklubb Vestli møtte dem i serien, litt tilbake i tid, i 2010. Da var vi ikke snauere enn at vi banka dem 4–2 hjemme. Og enda bedre borte 0–4.

Det er ikke umulig å komme opp på 2. plass i avdelingen ved hjelp av de 15 poengene det står igjen å kjempe om. Men vi er avhengige av andres resultater. Selv om Ullern 2 har vist svakhetstegn i det siste, er det lite sannsynlig at de gir fra seg hele forspranget på 7 poeng til Holmlia. Hvis de gjør det, ja da er det flere lag, blant annet oss, som vil kjempe om første plass og opprykk.

Det blir spennende å se om vårt gode spill fortsetter, og ikke minst om vi kan gjøre dette spillet perfekt ved å score mål!

Tør vi invitere til festfotball!
Ta ikke sjansen på å gå glipp av den spennende langspurten i serien.