PÅ VEI MOT ULLEVÅL!

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Jul 2021

Når vi nå endelig kommer i gang igjen med offisielle fotballkamper, synes vi det er passende at den første kampen er Norgesmesterskapet i fotball (Cupen).

Den første bommen vi må passere i Ullevålsveien er Grorud! 

Dette skjer altså søndag 25. juli, klokka 15:00 på Rommensletta kunstgress.

Grorud IL tok for noen år siden grep som har gitt dem stor framgang. Akkurat nå sliter de i serien. Etter tapet mot Ull/Kisa onsdag ligger de nederst, men det er utrolig jevnt. Det gjenstår mange kamper, ingenting er avgjort.

Stovner SK har i motsetning til Grorud ikke kunnet spille kamper. Vi vet det har vært trent godt, og det har vært noen treningskamper. Men, det er ikke det samme som den kamptreningen du får når du spiller jevnlige, viktige kamper.

Uansett, vi gleder oss veldig til å komme igang. Ikke minst til å bli kjent med spillerne våre. Heldigvis er det mange av dem som er kontinuitetsbærere, og har erfaring fra alle de gode sesongene vi har hatt siden 2017. Noen nye spennende fjes har dukket opp. Det blir interessant å se hvordan de passer inn.

Nå har spillere, trenere, støtteapparat og supporterne ventet lenge. Vi regner med at det sitrer av uforløst energi, som får utløp når vi sees på Rommensletta på søndag.

Det er forbundet med ganske store utgifter å drifte et fotballag i 3. divisjon. Man har derfor sett seg nødt til å ta inngangspenger. For voksne, 16 år og eldre vil beløpet til denne NM-kampen være kr. 100,–. Beløpet inkluderer parkering. Barn under 16 år kommer inn gratis, men de må vise legitimasjon.

Billettene forhåndskjøpes på denne nettadressen:
https://stovnersk.ticketco.events/no/nb/e/norgesmesterskapet_i_fotball_2021_1_runde


 Vi gleder oss til å treffes!


0 Kommentar

A-laget lader opp til sesongstart

Postet av Stovner Sportsklubb den 11. Jul 2021


Hvis ikke koronaviruset gjør et voldsomt comeback i løpet av de neste ukene, ser det ut til at A-laget starter seriespillet på Rommensletta lørdag 7. august, kl. 16:00, mot Toten. Før det er det en spennende 1. rundekamp i Norgesmesterskapet mot Grorud, som vi må slå på Rommensletta søndag 25. august kl. 15:00, på vår vei mot Ullevål.

Skeid 2 som vi møter i mandagens treningskamp på Rommensletta, spiller i 3. divisjon i avdeling 6. Stovner spiller i avdeling 1. Vi har spilt to treningskamper før i sommer mot 3. divisjonslagene Lokomotiv Oslo og Nordstrand. I kampen mot Lokomotiv Oslo ledet vi 1–0 ved pause, men tapte 1–3. Mot Nordstrand ledet vi 0–2. Det endte 2–2. I begge kampene foretok Stovner store endringer i 2. omgang.

Kjell Sverre har mange spillere han skal teste før den endelige A-lagsstallen skal tas ut. Så vi vil ganske sikkert få se noen nye fjes i treningskampen mot Skeid.0 Kommentar

Sommeridrett 2021 med Stovner Sportsklubb!

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Jun 2021

Bildet viser noen av våre flotte og unge instruktører! Vi gleder oss til en sommer med aktive og glade barn og unge på Stovner.
 
• Allerede onsdag 23/6 klokka 10.00 åpner vi Stovner Idrettshall for barn og unge som er født frå 2008 til og med 2014! (instruktørene våre har mandag og tirsdag denne uka vært ute i nærmiljøet og informert og invitert barna med!)


• Det vert lek og moro med bl.a. dans, fotball og volleyball denne uka.
• Barna må ta med seg egen drikke og mat. 
• Vi avsluttar hver dag klokka 14.30. Barna må hentes før 15.00. 
(Vi har samme opplegg torsdag 24/6, men fredag 25/6 tar vi fri). 


Fra mandag 28/6 har vi full oppstart, vi kan ta i mot inntil 80(!) barn til ulike aktiviteter i Stovner Idrettshall og nærmiljøet rundt. 


For å melde på barna må foresatte møte mandag fra klokka 09.30 til 10.30. Påmelding vil gjelde for en uke av gangen. 


Husk kun covid-19 friske barn og Smittevern med vask og spriting ved start og slutt hver dag. 


Vi gleder oss til en forsiktig oppstart onsdag og torsdag denne uka, og full oppstart fra mandag 28. juni.
 
Kontakt for dette prosjektet i SSK er; John.walstad@osloskolen.no (/91196537).
🏐
⚽️🤗
NB! Senere i sommer har vi Sandvolleyball-camp i Fossumparken for barn og litt eldre ungdom også, og eit flott sommerprosjekt for ungdom 13-15 år på Rommensletta. Mer info. kommer om dette!


0 Kommentar

200 skal trene/spille fotball samtidig

Postet av Stovner Sportsklubb den 16. Jun 2021


Det blir liv og røre på fotballbanene rundt klubbhuset på Rommensletta i dagene fredag 18., lørdag 19. og søndag 20. juni 2021, når Joshua King og hans Football Academy rykker inn. Vi er vant til stor aktivitet på Rommensletta, så vi gleder oss til å være en medaktør i dette arrangementet.

Joshua King har med bakgrunn fra sin oppvekst på Romsås i Groruddalen, tatt et samfunnsansvar for å hjelpe unger som liker fotball, men som mangler mulighetene til å få opplæring. Joshua King har skrevet:Vi er veldige glade, og stolte, over at våre anlegg på Rommensletta ble valgt til å gjennomføringen av arrangementet. Og den tilliten Stovner Sportsklubb har fått ved å bli utvalgt til å være teknisk arrangør. Vi noterer oss også at A-lagstrenerne våre, Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen er blant trenerne på akademiet!

Nå ser vi fram til at akademideltakerne får ei flott helg!
0 Kommentar

Joshua King på Rommensletta

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Mai 2021


__________________________________________

Joshua King skulle ha arrangert sitt Football Academy på Rommensletta i fjor sommer, men koronaviruset satte en stopper for det. Nå prøver de igjen. Hvis vi alle er flinke med å holde smittevernsreglene nå om dagen, slik at den sterkt synkende trenden fortsetter, er det gode muligheter for at arrangementet kan avvikles i år.

Stovner SK er stolte og glade for at klubbens anlegg på Rommensletta skal huse arrangementet som er fra fredag 18. juni til søndag 20. juni.

Arrangementet er for barn i aldersgruppen 11–14 år. Deltakelsen er GRATIS! Joshua King og hans gode hjelpere fra Coop, Tine, USBL og Stovner Senteret betaler gildet.

Dette er et utrolig spennende fotballtilbud for jenter og gutter, så det er smart å være rask med påmeldingen når den åpner fredag 7. mai, kl. 12:00. Det er kun 200 som får være med!

Påmeldingen kan du gjøre her 

https://joshuaking.no/pamelding/

Her kan du lese Dagbladets intervju med Joshua King: 

https://www.dagbladet.no/sport/fotball-er-for-dyrt-i-norge/73717563

Her kan du lese TV 2s intervju: 

 https://www.tv2.no/sport/13980018/

 

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline