Kvalifiseringen til Norgesmesterskapet 2023 starter

Postet av Stovner Sportsklubb den 17. Mar 2023


Nå er det om å gjøre å holde tunga rett i munn: Norgesmesterskapet for menn i fotball (Cupen) 2022 er ikke over; det skal spilles kvartfinale og semifinale, finalen spilles i mai! Og nå annonserer vi for Norgesmesterskapet 2023. Pass på så du ikke går på feil kamp, nå er det det første kvalifiseringsrunde som gjelder: Stovner SK mot SF Grei. Kampen spilles i Valhall søndag 19. mars, kl. 20:15.

Dette blir et spennende lokaloppgjør. Det har vært mange oppgjør gjennom årene. Sist vi møtte Grei var i serien i 2017. Alle tre lagene spilte i samme avdeling. Grei mot Vestli og Rommen, moderklubbene til Stovner SK. Det endte med at Grei vant avdelingen og rykket opp til Norsk Tipping-ligaen. Rommen havnet på 6. plass og Vestli på 10. plass. Og nå, i 2023 er ringen sluttet; Stovner SK og SF Grei møtes igjen i seriespill i 4. div., avd. 2!

Kvalifiseringskampen til Cupen har altså et ekstrapoeng, vi får en liten pekepinn på hvordan forholdet mellom de to lagene er før lagene møtes i seriespillet tirsdag 11. april, kl. 20:15 på Rommensletta.

Stovner SK har spilt en rekke treningskamper etter nyttår, med tildels gode resultater. Det er mange spillere som har fått prøvd seg. Så det blir interessant å se hvem som blir plukket ut i startoppstillingen i den første offisielle kampen.


Sånn så det ut da Grei kom på besøk til Rommensletta i juni 2017. Nå skal kvalifiseringskampen spilles inne. Men hvis været blir som det ser ut når dette skrives, med digre snøkjerringer drivende gjennom lufta i time etter time, spørs det om det går an å grave seg gjennom snøen inn i Valhall.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.