Hell er ikke A-laget plaget av!

Postet av Frank Eilert Fossum den 18. Mai 2024

Kjelsås 2 burde vært innen rekkevidde å slå. De lå på plassen foran oss på tabellen, med en kamp mindre spilt. De hadde scoret 8 mål mot SSKs 11, og vunnet 1 kamp, 1 uavgjort og 2 tap. Nå skal det også sies at SSK ikke er noe typisk hjemmelag. Våre to uavgjorte kamper har vært på bortebane, og etter denne kampen mot Kjelsås har vi tre tap på Rommensletta. I Serien i 2023 vant vi 6 kamper hjemme og kun 2 borte.

Dette er fortsettelsen på åpningsbildet. Spillerne knivet fra midtstreken og inn til vår 16-meter

I de første 20 minuttene hadde Kjelsås mest ballbesittelse. Men SSK spilte "kult" og lot dem jobbe med ballen uten at de fikk noen helt gode muligheter. SSK stresset ikke med å angripe. Kjelsås med et par enkle skudd mot mål. Vi hadde et skudd over. Det var et behagelig tempo, som om man hadde latt seg påvirke av den populære gåfotballen.

Da det dro seg mot halvtimen viste SSK fram noe mer interesse for å angripe. Det var positivt, men så sviktet overvåkningen bakover. Drøye halvtimen var gått da Kjelsås svært enkelt kontret og fra kort hold tok ledelsen.

SSK svarte med en lang, nøyaktig pasning ut til vår høyre ving. Han la et fint innlegg som Kjelsås keeper dessverre var først på. Vi fulgte opp med et skudd over mål.

I omgangens aller siste minutt ble kaptein Kasper skadet. Dessverre ser det ut til å kunne være nok en strekk. Han har akkurat kommet tilbake etter en slik skade i en treningskamp i vinter. Nå venter kanskje et langt avbrekk.

Vi forsvarte oss med mange folk i og rundt 5-meteren

Igor tok ballen

Det ble flere dueller i kampen

SSK sendte av gårde en suser som dessverre ikke kom innenfor metallet

Her har Kjelsås kommet seg svært enkelt gjennom. Igor og Kasper kan bare se langt etter ballens ferd inn i mål

Et minutt før første omgang var over fikk dessverre Kasper en mulig strekkskade

Disse var spente på hva annen omgang hadde å tilby

Etter Kjelsås sin scoring synes vi å se at spillet endret seg mer i retning av gammeldags fotball. Og det fortsatte i annen omgang.

SSK førte i store deler av omgangen, og hadde noen muligheter. Det kunne vært flere. Foreløpig ser det ikke ut til at vi får til et spill som gagner angriperen Bror Karsten Videsjorden Dyrnes. Likevel har han scoret i tre av de seks offisielle kampene han har spilt for oss, det er 0,50 i hver kamp. Snittet hans er 0,86.

Etter 30 minutter fikk vi en corner som var et hår unna å gå inn. Noen minutter senere presset vi utenfor Kjelsås 16-meter. I stedet for mål for oss, ble det et brudd for Kjelsås som ble farlig. Igor gjorde heldigvis en god inngripen.

Vi hadde satt inn en innspurt. Fikk et frispark fra 30 meter. Keeper tok skuddet. Det nærmet seg slutten på ordinær tid, men det var klart at det ble lagt til en god del tid. Det gikk en epidemi av krampe over Rommensletta. Folk lå over hele banen.

Rassab ble felt i straffefeltet. Dommeren mente det var lovlig og viftet det av. Det førte til et brudd for Kjelsås som ble nokså farlig, men uten resultat for dem.

Kjelsås sto av SSKs press og fikk med seg alle tre poengene hjem.

Spretne karer i SSKs forsvarsfelt

Utrolig nære på utligning, men ikke noe hell her heller

SSK fikk til en god innspurt på kampen, og stresset Kjelsås

Særlig Kjelsås sin keeper fikk mye å gjøre. Her er han alene inne i 5-meteren mot fire Stovnerspillere

Ayoub snurret som vanlig rundt med motspillerne

Det ble ikke noe resultat ut av snurringa, og Kjelsås kunne ta med seg 3 poeng hjem

I denne kampen var det Kjelsås som hadde hellet med seg. For vår del var det uhell som gjorde det vanskelig. En ting er et uheldig mål mot. Langt verre er det at vi ikke greier å unngå skader. Det må settes inn noen ressurser for å se hva årsaken er.

Slutt på sutringa, nå er det neste kamp som gjelder. Neste kamp kommer allerede tirsdag 21. mai. Da skal vi reise ut i den hvite delen av kartet, til Lommedalen. Sist vi spilte seriespill der var 17. oktober 2017. Lommedalen IL vant 3–1 over Vestli IL. Vårt mål ble kreditert Özgur Turp i det andre minutt. Men spilte ikke han keeper? Det morsomme var at Rommen SK spilte i samme avdeling, og tapte den siste kampen mot Lommedalen IL med 5–0. Et stolt og samla Stovner SK har noe å hevne her! Lommedalen ligger nederst på tabellen, og har tapt alle sine kamper.

Kampen der ute i villmarka spilles på Lommedalen kg nedre, kl. 20.15, og dagen er tirsdag 21. mai.