De første danseonsdagene er gjennomført

Postet av Frank Eilert Fossum den 11. Mai 2023


Det har vært veldig spennende om Stovner SK sin dansegruppe skulle komme i gang allerede nå på våren i 2023. Den har tross alt nesten vært helt inaktive siden pandemien startet. Et unntak med noen forsøk sent i 2022.

Lykkeligvis har Randi Flaten, gruppelederen for Allidrett, tatt et initiativ. Hun har tatt jobben som gruppeleder også for dans, og ikke minst har hun fått Lea Fossan som danseinstruktør.

Onsdag 10. mai var tredje onsdag med øving. Frammøtet var gått fra 0 til 10 deltakere. Det var 9 jenter og 1 gutt. De som bodde lengst unna kom fra Bydel Bjerke.

Som kjent er vårsesongen i år et gratis tilbud. Ingen treningsavgift, og det er heller ikke nødvendig å være medlem i Stovner SK. Meningen er at ungene skal få prøve seg for å se om dans er noe de kan tenke seg å fortsette med. Men, allerede nå i oppstarten er det flere som har meldt seg inn i klubben.

Det ble en fin time, med unger som var lydhøre, og utrolig flinke til å lære seg alle bevegelsene, selv om de selvfølgelig gjorde bevegelsene på sin måte. Allerede på slutten var de i stand til å ta litt koreografi. Undertegnede, som ikke er i målgruppa med hensyn til alder, ble hekta fort av der jeg sto i kroken for å ta noen bilder.


Oppvarming var gjort unna, og ungene var kommet godt i gang med enkeltbevegelsene


Det ser ut som de løfter vekter


Hip-hop kan være litt tøft


Fingrene kan også danse


Her viser de allerede fram for hverandre en koreografi med bevegelsene de har lært. Imponerende


Når øvingen er over er det godt å slappe litt av og strekke godt ut


Her er noen bilder fra forrige onsdag, hvor Lea fungerte som "personlig trener" . . .


. . .


. . .


. . .


Neste treningsdag er onsdag 24. mai. Så fortsetter det på onsdag 31. mai, onsdag 7. juni, og avsluttes onsdag 14. juni. Forhåpentligvis får man til en oppvisning, hvor deltakerne får vist hva de har lært. Det vil bli i den store hallen, slik at familien kan se på fra tribunen.

Etter sommerferien starter øvingene igjen i overgangen august/september.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.