Basketballserien er godt igang

Postet av Stovner Sportsklubb - Basket den 4. Nov 2022


Basketballgruppa i Stovner SK har vært aktive på treningsfronten siden i 2021. Gruppa ble formelt tatt opp i klubben på årsmøtet 2022. De har trent i Vestlihallen. Målet har vært å komme i gang med seriespill allerede i høst. Det har lykkes. Klubben stiller med et lag Gutter 15, og et seniorlag for herrer. Lagene har 14 spillere hver. I tillegg er det flere yngre spillere som trener.

Gutter 15 spiller i klassen Øst GU15 Øst. Gutta ligger på 9. plass etter to knepne tap, 44–40 mot Eidsvoll, 46–51 for Høybråten og et litt større for Oppsal som ligger på annen plass 68–49.

Søndag 6. november er motstanderen Årvoll IL. De har tatt en solid ledelse i avdelingen. Det blir en interessant kamp.

Neste kampen til G15 er borte på Gjøvik mot Vind Warriors 13. november, kl. 11.00. Det bør være en motstander vi kan slå.


Herrer senior spiller i klasse Øst 4M Øst. De har spilt 2 kamper, hvorav en vunnet og et tap. Tapet kom i den første kampen mot Raumnes & Årnes, 81–65. Seieren hentet de i Apalløkkahallen mot Kløfta IL White Tigers,77–52. Herrene hadde fått med seg noen supportere, og det meldes om god stemning både på tribunen og banen.

Til søndagens kamp kommer Oslo Pretenders SK. De ligger på 5. plass, mens Stovner SK ligger på 4. plass. Dette blir garantert en spennende kamp.

Veldig flott at vi fikk to hjemmekamper denne kvelden. Forhåpentligvis kommer det en del for å se kampen, og lage god stemning.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.