Elleville fotballdager er i gang!

Postet av Frank Eilert Fossum den 18. Apr 2022


Påsken er over, og i de nærmeste dagene oversvømmes fotballbanene av lag i alle aldersklasser. Fra 19. april, til 16. mai skal Stovner SKs lag spille 85 kamper. 16. mai er en av fotballens virkelige festdager. Da blir det satt opp publikumsvennlige, spennende kamper. Gjerne nabooppgjør. Så også i år: Eksempelvis Ålesund mot Molde, Bodø/Glimt mot Tromsø. Her i Oslo avsluttes dagen med Menn 48+ Stovner SK mot Sandaker. Kampen spilles på Jesperud kl. 21.00. Som forkamp kl. 19.10 spiller G11 Stovner KS Hvit mot Hasle-Løren Hvit.

Det siste her var å forgripe begivenhetenes gang litt, med nesten en måned til avspark. Tirsdag 19. april spiller fire av Stovner SKs lag kamper. Alle er borte, men et par er så nær at det er greit å ta en tur. Den ene kampen er G13 Stovner SK 2 mot Vålerenga 6 på Valle Hovin kl. 19.10. Den andre kampen er A-laget som spiller mot Rilindja på Haugerud kunstgress kl. 20.15.

Onsdag 20. april er det hjemmekamp på Jesperud kl. 19.00 mellom G10 Stovner SK Hvit og Christiania BK Ronaldinho. Kl. 19.10 spilles G11, avd. 13, mellom Stovner SK Hvit og Vålerenga Kings 2 på Rommensletta.

Jenter 11 år starter opp borte på Høybråten kl. 19.10 mot HSIL 1.

For enkelthets skyld legger vi inn terminlista for disse første 85 kampene nedenfor. Ellers er det lett å gå inn på terminlistene for de enkelte lag via denne linken HER.


Som det framkommer over, er det ikke langt mellom kampene. Det er lett å finne et mål for aftensturen når ektefellen eller bikkja skal luftes.

Vi refererer til terminlistene som kommer fra Fotballforbundet. Laveste årsklasse er 9 år. Men de som har lag i yngre klasser, får selvfølgelig også muligheter til å spille kamper. Disse kampene har vi foreløpig ikke noen oversikt over.

Vi ønsker dere alle en riktig god fotballsesong!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.