Herlig blanding av godt voksen og ung!

Postet av Frank Eilert Fossum den 23. Feb 2022


«Alle trenger å røre litt på seg» kan sies å være svaret på «Hva skal vi gjøre i vinterferien?»

Det er ikke vanskelig å få små unger til å røre på seg. De bobler av energi, løper og hopper, er opptatt av alt som er rundt seg. Det går over. Når de er blitt litt eldre, finner du dem liggende som slakt rundt omkring. Det eneste tegnet på liv er fingrenes hastige bevegelser på mobilens tastatur. Men, la deg ikke lure. De er lette å få i aktivitet når tilbudet er interessant nok. I de eldres rekker er det mange som er veldig aktive. Du møter dem joggende og i skiløypene, på treningssentre og i svømmehaller. Men, det er også mange som trenger en liten dytt, eller et godt agn for å komme seg ut.

I tillegg er det noen i alle grupper som av en eller annen grunn synes det er vanskelig å finne et sted hvor de føler seg trygge, og er inkludert. Idretten er et slikt sted. Det er en av grunnen til at vinterferien ble til INKLUDERINGSUKA denne gang. Og det ble lagt til rette for aktiviteter som også passet til voksne og folk med funksjonshemninger. Det har også vært instruktører som har kunnet hjelpe dem som vil prøve noe som har vært nytt for dem.

Tirsdag synes jeg tydeliggjorde ovenstående. Old Boys, og vel så det, var aktive med fotballen, mens badminton og annet ble spilt av unger/ungdom. I Stovnerhallen er det alltid noen som driver med volleyball.

Det er hyggelig å komme inn i hallene. Alltid noen kjente fra klubben å se, men også noen nye fjes.


Fotballtennis? Uansett hva, de hadde det gøy


Badminton og bordvolleyball(?)


Alltid tid og plass til volleyball


Marcello instruerer


Old Boys i harde tak i kamp om ballen


Nære på at ballen gikk inn i gult sitt mål . . .


. . . men det var gult lag som fikk målkjenning


. . . og John kunne glede seg over både målet, og ikke minst en vellykket inkluderingsdag!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.