Basket og Futsal startet mandag

Postet av Frank Eilert Fossum den 22. Feb 2022


Det er tydelig stor interesse for basketball på Stovner. Allerede fra sammenslåingen av Rommen SK og Vestli IL til Stovner Sportsklubb kom det ønsker om at klubben skulle starte basketballgruppe. Derfor var det naturlig at basketball ble en av aktivitetene i vinterferien, slik at vi kunne teste interessen. Og det passet godt å kunne gjøre det i den flotte Vestlihallen. Det nærmer seg årsmøtet i Stovner SK, og det er årsmøtet som bestemmer om basketball skal bli tatt opp i klubben.

Mandag dro undertegnede til Vestlihallen for å se om det var kommet noen for å delta på aktiviteten. Og det var det. Før vi kom hadde deltakerne rukket ei treningsøkt. Kissma var tilstede og tok noen bilder fra den økta.


Stephen Curry i Vestlihallen! Nei, det var nok ikke basketballstjerna som ledet de ulike pasningsøvelsene, men Elias. 


Trener Abdul forklarer Loran hvordan grepet på bilen skal være, for å få best mulig ballkontroll. 


Muscaab som er på vei til å utføre en av de vanligste skuddene, Lay-ups.


Spillerne var veldig ivrige på å spille fullskala basketball. Det var delt inn i 3 lag, hvor Valand og grønt lag er det laget som angriper  

 

Når vi ankom var spillerne ferdige med øvingene og i full gang med spillet. Hvordan fotograferer man basketball? Jeg har ikke fasiten, og på ingen måte erfaring. Men, basketball er et drivende godt spill, som det altså kan bli aktuelt å fotografere mer fra i framtida. Med andre ord, det var bare å sette i gang treninga!


Fullt kjør


Også spillerne er mye i lufta


Fin kurs mot kørja


Duell


Espen og Kissma hadde god oversikt over basketballen fra galleriet


Før jeg kom til Vestlihallen hadde jeg vært en tur innom Haugenstuahallen for å se på futsalen. Ungene har vendt seg til at det er futsaltrening der, følgelig var det godt oppmøte selv om ukedagen ikke var den samme. Hallen var delt i tre, slik at det ble skille på aldersklassene. 

Jentene, og et par gutter, terpet ballføring


Noen har fotball på hjernen


De store gutta spilte


De minste gutta startet med skytetrening


Groruddøl og A-lagstrener Kjell Sverre Hansen Wold har mer enn en finger med i spillet når det gjelder det praktiske opplegget også for barn- og ungdomsfotballen i Stovner SK. Han er lærer på idrettslinja på Bjerke vgs. Det er populært når han kommer på treninga til unga.


Basket fortsetter i Vestlihallen tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17.00–19.00
Futsal blir det i Haugenstuahallen tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17.00–19.00 

For dem som vil prøve volleyball, badminton m.m. er Stovnerhallen det riktige stedet.
Timeplanen kan du se her:

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.