Futsal og Volleyball fenger

Postet av Frank Eilert Fossum den 6. Des 2021


Kuldegradene rår om dagen, det er vinter selv om snølaget i Oslos sentral strøk er særdeles tynt. Det er foreløpig ikke noe fart i ski- og skøytegåingen i nærområdet. Men inne i hallene på Stovner er det full fart. Futsalserien er i full gang for alle aldersklasser. Og i Stovnerhallen er det stor aktivitet med volleyballen. Det har vært både seriespill og turneringer. Litt krevende er det blitt fordi koronotiltakene er strammet inn igjen. Det blir innskriving av navn og telefonnummer, og det blir spriting. Men det ser ikke ut som om volleyspillet lider av det. Vi var som snarest innom både i Vestli flerbrukshall og så jentene våre i J10 spille futsal mot Nordstrand IL og Fossum IF. Deretter en altfor kort titt i Stovnerhallen for å lodde stemningen.


Kl. 9.30 tok Stovner SK avspark i oppgjøret mot jentene fra Nordstrand IL


NIL spilte seg fort til en corner, men den ble resultatløs


Det ble en tett kamp


Her var det nære på at SSK hadde fått en scoring


Det SSK ikke hadde greid, greide NIL. De satte ballen i nota


Det likte ikke Stovnerjentene. Her er de i angrep . . .


. . . og satte ballen i mål


Jentene takket for en god kamp, som også var morsom for publikum


I den drøye halvtimen før neste kamp ble det plass både til en pause, og lagets trener Merit fikk preparert jentene til kampen mot Fossum IF


Jentene er klare for ny kamp


SSK er raskt i angrep, og fyrer løs. Men ballen gikk på utsiden av stanga


FIF kom i angrep, men SSKs forsvar ryddet unna


SSK var heldigere med sitt angrep og satte ballen i mål . . . 


. . . og da blir det jubel på benken


Fossumjentene slo tilbake, og kan juble for scoring


Hoppende moro


SSK prøver en siste gang, men det ble ikke flere mål . . .


. . . og lagene kunne takke for en spennende og morsom kamp


Det var veldig overraskende å se hva Merit og hennes hjelpere har fått ut av Stovners J10-lag. De har bare spilt sammen siden august. Nordstrand sine jenter har spilt sammen i tre år! Nå skal det sies at noen av jentene har deltatt på vervingskampanjen vi tidligere om årene hadde på høsten, og har så vidt vært innom organisert fotball, iallfall trening. Særlig er de lettbeinte, kan noen gode finter, og ikke minst er de ivrige fightere. J10 skal spille ytterligere 8 futsalkamper i Vestlihallen i løpet av vinteren. Siste kamp er lørdag 19. mars. Det skal bli moro å se hvordan de da har utviklet seg.


Etter kampene i Vestlihallen skulle vi en kjapp tur innom Stovnerhallen. På veien kunne vi konstatere at snøproduksjonen var i full gang i Liabakken. Det svei litt i kjakan, det var tydelig mer enn kaldt nok til å la snøkanonene fylle snø i bakken når ikke værgudene ville hjelpe til. Tilbudet er veldig populært, det er nok en haug med unger og ungdom som gleder seg til å få alpinskiene under beina.


Målet var, som sagt, en tur innom i Stovnerhallen for å se volleyballaktiviteten. Denne lørdagen var det minivolley som sto på programmet. Det var aktivitet på 9 baner. God stemning, og mye folk. Det blir det når 60 lag skal spille 4 kamper! Det blir noen timer i hallen, så det var godt at kiosken var oppe for både følgere og spillere.


Kampene på de 9 banene er i gang . . .

. . .

. . . det er ikke godt å si hva som er i gang her, men det kreves mange pekefingre


Bildet er et forsøk på å skildre mylderet på banene, men det gir ikke et fullgodt inntrykk . . .

. . . det var også spill på tre baner bak ryggen vår


Spillerne lot seg ikke affisere av verken spill på andre baner, eller engasjerte tilskuere. De holdt konsentrasjonen oppe


Mange flere kamper skulle spilles i Stovnerhallen etter at vi gikk. Blant annet skulle Paraidrettgjengen spille Diamantvolley. Og dagen etter, på søndag, skulle det være en teen-volleyturnering med 51 lag. Søndag er ikke noen hviledag!

Mer om lørdagen og søndagens volleyball kan du lese om på Facebook-sida til Stovner Sportsklubb Volley:
https://www.facebook.com/Stovnerskvolley

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.