Stovner SKs logo

Postet av Frank Eilert Fossum den 14. Jan 2021


Det har naturlig nok tatt litt tid å komme så langt i prosessen med sammenslåingen av Rommen SK og Vestli IL. Men nå når logoen er på plass vil Stovner SK snart bli mer synlig. Det største problemet i disse koronatider har vært mangelen på sportslig aktivitet i form av konkurranser. Forhåpentligvis ter folk seg slik at viruset etterhvert forsvinner. Og ikke minst at alle som vil kan vaksinere seg.

Utøverdraktene kan man snart begynne å trykke logoer på. Etterhvert vil det forhåpentligvis også bli anledning til å lage andre typer plagg, flagg og vimpler, og noe supporterutstyr. De blir kanskje ikke seende ut akkurat som nedenstående eksempler, men fine blir de.Jodda, dette blir bra når vi får laget noe av dette utstyret utover året.

Hjemmesider, og andre sosiale medier, etterlyses stadig. En «tidligversjon» av hjemmesidene vil bli lansert i uke 3. Men, det er mange elementer og mye tekst som skal på plass, så man må regne med at det blir en del oppdateringer framover. Noe av det viktigste med hjemmesidene blir at hver gruppe får sin egen hjemmeside, slik at de kan presentere sine egne nyheter, og informasjon som er spesifikk for deres område i klubben. Inntil videre er det grupper for Allidrett, Dans, Fotball, Paraidrett og Volleyball. I tillegg vil også Oldermannsligaen få sin hjemmeside. Først ut er naturlig nok Hovedlagets hjemmeside.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.