Årets første treningskamp er spilt

Postet av Rommen Sportsklubb den 27. Jan 2019

Rommen møtte tidlig lørdag kveld Moss, som spiller i 2. divisjon, til treningskamp i Manglerudhallen.

Den endte 1-1.

Det ble en jevn affære, hvor Moss hadde et visst overtak i 1. omgang. Men hvor vi hadde omgangens største sjanse på en rask kontring.

Det var en kamp preget av høy intensitet, og sådan viktig læring for oss, da vi må utvikle lagets spillestil til å bli effektiv på et høyere nivå.

I pausen ble det gjort tre bytter. Hele front-rekka ble byttet og det gjorde at vi trengte litt tid på å komme i gang med eget spill i 2. omgang. Moss kjørte hardt i det første kvarteret og skapte flere farligheter.

Kamil i mål holdt oss inne i kampen i denne fasen, men Kamil og vi måtte til slutt gi tapt og Moss gikk fortjent i ledelsen.

Vi fortsatte å jobbe med eget spill og spiste oss inn i kampen igjen. Presisjonen ble bedre, og igjen var vi farlige når vi spilte av Moss sitt første pressledd.

Det er også slik vi utlikner alene med keeper.

Etter utlikningen tok vi over kampen og dominerte til tider banespillet. Gjennom dominansen på midtbanen skapte vi flere sjanser det siste kvarteret av kampen, men vi var dessverre ikke i stand til å avgjøre kampen i vår favør. Dermed endte det 1–1, noen som alt i alt var et greit resultat.

Vi fikk matchet mot oss mot et godt lag fra ett nivå høyere enn oss selv, noe som er viktig for å ta steg som lag og i utviklinga av enkeltspillere. Vi gjorde totalt 7 bytter, så mange i troppen fikk verdifull kamptrening.

Vi skal ta med oss erfaringen fra kampen og jobbe videre i ukene som kommer.

Neste søndag, 3. februar, møter vi Brumunddal  (3. divisjonslag ), kl 12.00 på Ekeberg Arena.

Mot slutten av kampen hadde Rommen flere muligheter, men scoret dessverre bare en gang