Klubbhuset pusses opp

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Jul 2018

Gunn og Sara fra IKEA gleder seg til å ta fatt på planleggingen av innredningen av klubbhusets kjøkken og kafe . . .


. . . det kan de gjøre med blanke ark . . .


. . . for denne svært velbrukte innredningen har gjort sitt gjennom mange, mange år, og kan bare rives ned


Klubbhuset skal også pusses opp utvendig og innvendig. Dette skal utføres av Bymiljøetaten. Det er en større prosess. Vinduene skal skiftes. Antagelig må også utvendig panel skiftes/repareres. Innvendig skal garderobene fikses opp. Toalettene likeså. Strømopplegg og armaturer skal skiftes. Alt dette arbeidet krever anbudsrunder og kommunale prosesser. Det vil nok gå noen måneder før det fysiske arbeidet kommer igang.


Bymiljøetaten har tatt noen grep for å komme igang med noe av arbeidet. Blant annet er kontoret i annen etasje malt og det har blitt lagt nytt gulv


Utvendig er det en stor jobb som må gjøres. Blant mye annet må vinduene byttes. Treverket er blitt veldig dårlig.


Det har vært mye jobb over lang tid for klubbens styre før arbeidet med å få klubbhuset til å stå fram i ny, tiltalende drakt og funksjonelt i bruk endelig er i gang. Vi tror også at de gode støttespillerne vi har hatt for å få dette til økonomisk og praktisk, ser fram til å se det ferdige arbeidet. Dette gjelder i særlig grad Bydel Stovner som har støttet økonomisk og satt prosjektet høyt på prioriteringslista. Vi gleder oss også over IKEA Nabofonds smidige og raske beslutning om å hjelpe oss med interiørdesign og utstyr. Bymiljøetaten har hatt en svært positiv holdning til å få prosjektet gjennomført.

Rommen SKs medlemmer har ventet på dette lenge. De må forøvrig regne med at det blir en del dugnadsjobbing i forbindelse med rivingen på kjøkkenet og malingen i kaféen. Disse lokalene har vi stor tro på skal være ferdige før skolestart.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.