Rommen A møtte Heming

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Apr 2016

Goran avgjorde kampen med denne perlescoringen!

Før 3. runde i serien var det Heming som ledet avdelingen etter to seire. Vi hadde en mistanke om at motstanderne ikke var allverdens. Dessuten har Hemings seniorlag vært ganske alminnelige. Starten mot Rommen tilsa heller ikke noe annet. Nå viste ikke Rommen noen storveies fotball heller. Det ble mye på tvers på midtbanen. Og der står det som kjent ikke noen mål. Det ble med andre ord dørgenes kjedelig for nøytrale tilskuere. Selv vi som er subjektive og alltid kan føle på en viss spenning om utfallet – uansett spillkvalitet – så fram til pause med kaffe og vafler, og trodde det kanskje ble dagens høydepunkt.

Etter femten minutter uten fotball, var vi igjen gira og trodde at alt ble bedre i annen omgang. Det gjorde det ikke – til å begynne med. Men så begynte det å ta av – og de siste ti minuttene var fylt med dramatikk og mål i lange baner. Jeg hadde gladelig betalt rause inngangspenger bare for å oppleve de minuttene. Dette var på høyde med Liverpools innspurt mot Dortmund.

Les referat på Rommen SK fan-page

Rommen ønsket Heming velkommen til Rommensletta

Dommeren ser ut til å blunde litt. Men han drømte nok ikke om de problemene han skulle få senere i kampen

Veldig mye foregikk på midtbanen, uten noen konstruktive resultater. Bortsett fra at det ikke ble noen mål

Men her har Rommen fått frispark i fin posisjon og Ali A kliner til . . .

. . . keeperen er på, og ballen går høyt over

Nærkontaktfotball, såkalt sandwich

Det ble en del friske løp i løpet av kampen

Helt mot spillets gang, som var at kampen ville bli målløs, fikk Heming satt inn en ball til 0–1

I annen omgang, som viste tegn til bedring i spillet, satte Rommen denne ballen hårfint over

Rommen står i kø i forsøkene på å score . . .

. . . og her lykkes de. Ballen går over målstreken . . .

. . . og sitter i nota

Heming gir ikke opp. Michael får prøve seg som sprellemann. Rett etter dette setter Goran praktfullt inn Rommens seiersmål

Og så begynner dramatikken (og komikken). Det dyttes og kjeftes og deles ut gule og røde kort i høyt tempo. Hvis du ønsker å vite hvorfor må du spørre dommeren. Får du et vettug svar så meddel meg det etterpå