G14-1 seiret i oppgjøret mot Nordstrand 2

Postet av Frank Eilert Fossum den 22. Des 2023

Futsalkampene i breddeidretten er korte, 25 minutter. De spilles på faste steder. Det er lang tid mellom spilledagene, opptil 3 uker, på lørdag/søndag. Til gjengjeld spiller lagene som oftest to kamper i slengen. Sånn var det da vi var i Grorud Flerbrukshus søndag 17/12. Først spilte de mot Fortuna (se eget referat), så ble det et opphold på førti minutter til de skulle møte Nordstrand 2. Vi koste oss med kaffe og vafler fra den åpne kiosken, og la igjen noen kroner til Grorud IL, som gjorde det hyggelig for oss i ventetida.

Stovnergutta tapte for Fortuna, og gikk i garderoben for å gå gjennom kampen, og å planlegge det kommende oppgjøret mot Nordstrand 2. Lagene lå likt på tabellen, så det var viktig å benytte anledningen til en seier og å rykke fra.

Etter pausen mellom kampene var det viktig å få opp varmen før oppgjøret mot Nordstrand

Nordstrand hadde avsparket

Kampen begynte spennende. Allerede etter tre minutter ledet Stovner 0–1 etter et godt raid på vår høyre side. Nordstrand slo tilbake to minutter senere og utlignet. Det bølget fram og tilbake en stund. Da slo Stovner til med et par kjappe mål og ledet 1–3.

Midtbanekamp

Nordstrand utlignet til 1–1

Stovner fyrer av . . .

. . . og ballen sitter i nota

Små flater, høyt tempo og spretne spillere skaper mye gøy

Det ser ut som rått parti, men i futsal er ikke nødvendigvis størrelsen viktigst. Er du kjapp i hue og bein er det like viktig

Nordstrand scoret sitt andre mål . . .

. . . men det hjalp ikke, Stovner fylte på med ytterligere tre mål, sluttresultat 2–6

Stovner hadde grepet om kampen men det var Nordstrand som etter seksten minutter satte inn sitt andre mål. I de siste ni minuttene fikk Stovner uttelling for overtaket ved å sette inn ytterligere tre mål før kampen ble blåst av.

Lagene takket for kampen, og kunne si seg fornøyde med innsats og plassering i den første halvdelen av sesongen