Futsalgutta G14-1 i toppoppgjør mot Fortuna

Postet av Frank Eilert Fossum den 22. Des 2023

Futsalsesongen er halvveis. Stovner SK har med flere lag. Vi har merket oss at G14-1 er med i kampen om toppen i avd. 02. Kampene spilles i Grorud Flerbrukshall. Søndag 17/12 skulle laget spille to kamper, kl. 10.30 mot Fortuna, kl. 11.40 mot Nordstrand 2. Fortuna og Stovner var nummer en og to på tabellen, og Fortuna hadde en bedre målforskjell.

Lagene ønsket hverandre en god kamp . . .

. . . før det første sparket ble tatt

Fortuna satte det første målet

Stovner setter inn sitt første mål

Kampen åpnet verst mulig. Det gikk kun drøyt to minutter før Fortuna åpnet målshowet med det første målet. Bare tre minutter etter satte de inn 2–0. Futsal går fort, Stovner umiddelbart med en redusering.

Fortuna hadde et overtak i spillet, og satte inn sitt tredje mål. Godt gjort av Stovner å samle seg og lage sitt andre mål i denne perioden. De tok grep om spillet, fikk flyt og i løpet av to minutter scoret de ytterligere to mål, og gikk opp i ledelse 3–4. Fortuna slet seg deretter til en utligning.

Stovner finter ut keeper og  . . .

. . . keeperen må hente ballen ut av mål

Fortuna scorer igjen

Stovner forsvarer seg intenst

Et hælspark rydder opp

Nå gikk det fem minutter med jevnt spill. Det sto igjen seks minutter av kampen da Fortuna scoret sitt femte mål. I løpet av fire minutter fastsatte de sluttresultatet til 9–4. Dermed dro de fra oss med ytterligere tre poeng og et enda større gap i målstatistikken.

Stovner kjempet hardt for å redusere . . .

. . . men det ble nok et baklengsmål

Takk for kampen

Selv om tapet var ganske stort, var det ikke noen stor forskjell på lagene. Vi kom litt sent inn i kampen, og greide ikke å demme opp for de siste raske målene til Fortuna.

Nå måtte Stovner ta en god prat i løpet av de førti minuttene de hadde til neste kamp, som var mot Nordstrand 2.