Rapport nr. 1 fra årets sommeraktiviteter

Postet av Frank Eilert Fossum den 8. Jul 2024


Hei, her er en kjapp rapport fra starten av Stovner SKs sommeraktiviteter. Det begynte allerede i uke 26 med aktivitetspark for unger i alderen 0–17 år i Fossumparken. Dette fikk vi ikke med oss, men Akers Avis Groruddalen hadde en artikkel derfra. Den kan du lese her:

Akers-Avis-Groruddalen-2024-07-10 18.pdf


VESTLIHALLEN

Mandag 8. juli var vi tidlig på plass i Vestlihallen, hvor Stovner SK Badmintongruppa inviterte aldersgruppa 7–17 år til Sommercamp i uke 28, mandag til fredag kl. 9.30 til 15.30. Det er lagt opp til et variert program både i og utenfor Vestlihallen.

Oslo Idrettskrets sitt Ungdomsråd hadde meldt sin ankomst tidlig på mandag for å se hvordan opplegget virket, og snakke med deltakerne og instruktørene. De tre var sporty og prøvde seg på apparater og øvelser. Oppgaven deres er å besøke alle idrettslagene i Oslo som har fått penger fra Oslo kommune til sommertiltakene. Pengene er distribuert via Oslo idrettskrets, og det er kjekt å holde orden på at pengene blir brukt til det de er ment for.

Som det framgår av bildene var det lagt til rette for mange aktiviteter, fra badminton via tauklatring til kanonball.

Jude ønsker velkommen til sommeraktivitetene i Vestlihallen


Oslo Idrettskrets Ungdomsråd kom innom for å se på opplegget for sommeren og høre hva deltakerne og instruktørene syntes om det


Badmintonoppvisning for Ungdomsrådet


Bombardement i kanonball


Fotball, ringer, klatretau og badminton


Ungdomsrådet ble foreviget med deltakere og instruktører


Lett servering i Vestlihallen


STOVNERHALLEN

Vi ruslet videre nedover til Stovnerhallen. Der arrangeres Allidrettscamp i hele fire uker fra mandag til torsdag i ukene 28, 29, 30 og 31. Aldersgruppa er 6–14 år. Noe vil foregå i Stovnerhallen. Men det vil også være aktiviteter på Jesperudjordet og i Fossumparken.

Det var god stemning i hallen med bordtennis, fotball, basket og selvfølgelig volleyball i Stovnerhallen. Noen av ungene som var der brøyt aldersgrensa nedover, og det var veldig trivelig at foreldrene lot seg engasjere i leken.

Dagen startet inne i hallen, og skulle fortsette ute etter lunsj.


Ballglede i Stovnerhallen


Balansetrening


Basket


En skikkelig suser som brøyter seg gjennom forsvaret


De minste hadde med foreldrene – det føles tryggest sånn . . . også synes foreldrene det er gøy å leke


Volleyball er en selvfølge i Stovnerhallen


ROMMENSLETTA

Lunsjskillet passet godt for å ta beina fatt for en kort spasertur til Rommensletta og se hva Stovner SKs Fotballgruppe har rigget i stand. Fotballgruppa skal også ha sommeraktiviteter på Jesperudjordet i ukene 32 og 33 for aldersgruppa 6–16 år.

På Rommensletta hadde arbeidsgjengen rigget til med store og små mål, og med presisjonsskyting i et mål. Fint vær hadde de også funnet fram. Noen jenter var der og lekte litt med ballen, og satt mye på gresset og pratet og hadde det hyggelig. Så fant de fram ballen igjen og sentret og skjøt og happet litt. Ikke noe stress.


Det rigges


Stilstudie


Den satt


Da var det bare å sette i gang for alle


Pappa 0 – Datter 1


Så er alle klare for en fin dag med variert fysisk aktivitet


Det skal godt gjøres å holde rede på alle Stovner SKs sommeraktiviteter. Mandag 15. juli starter Basketgruppa opp en sommercamp i Vestlihallen. Vi antar basket vil være en viktig del av opplegget, men de annonserer også med «annen moro». Aldersgruppe 6–18 år.

Det er også annonsert Sommerbowling, men foreløpig ikke lagt ut noen datoer.

Akers Avis Groruddalen har lagt ut en kalender med oversikt over hva klubben tilbyr. Ikke bare hva Stovner SK tilbyr, men også andre Groruddalsklubber:

https://groruddalen.no/kalender/gratis-sommeraktiviteter-med-stovner-sportsklubb/

Vi skal prøve å være tilstede på flere aktiviteter, men det er nok ikke mulig å rekke overalt. Forhåpentligvis har gruppene kapasitet til å legge ut noe på sosiale medier. Og i disse agurktider er sikkert avisa glad for å få tilsendt et referat med et bilde.

Ha en fortsatt fin og aktiv sommer!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.