Mye moro – og litt sunn svette = Gåfotball

Postet av Frank Eilert Fossum den 28. Mai 2024


Som det framgår av teksten på innledningsbildet, er det nå avklart at alle som er over 40 år kan være med på treningene på Jesperudjordet på mandagene. Det som er skrevet om aldersgrensene tidligere, gjelder bare i kamper. Vi er ikke der ennå. Nå er det bare å komme på treningene, og bli en del av et trivelig fellesskap. Det gjenstår fire mandager – 3., 10., 17. og 24. juni – før det blir en sommerpause.

Denne tredje treningsdagen var som de foregående, men du merker at folk blir bedre kjent, er tryggere på hverandre. Fotballen er blitt bedre, sikkert mest fordi man slipper seg løs, og skjønner mer av reglene. Og så blir det mye fliring – sunne sjeler i en stadig sunnere kropp.

Nedenfor er det noen bilder. Det ble forøvrig ikke så mange bilder denne gangen. Undertegnede har vært tilstede hver gang, men denne gang ble kameraet lagt vekk en stund for heller å delta i spillet.


Angrepet bygges opp . . .


. . . men avverges


Men nye angrep kommer i strie strømmer


Nære på


Litt nærkontakt kan skje, som her en forsiktig skulder mot skulder


Går den inn . . .


. . . Jaaa


Kvinne mot kvinne i herlig duell


De blå scorer mot de gule


Det liker de blå/røde . . .


. . . målet var avgjørende for seieren i den siste kampen for dagen. Det gjenstår innsamling av utstyr. Like greit at denne økta var over for tordenskrellene nærmet seg


Så nå er det bare å vente på mandag.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.