Futsal 2023/2024: SSK J11 Hvit har spilt mot Hasle-Løren Hvit

Postet av Frank Eilert Fossum den 20. Nov 2023

Futsalsesongen startet opp i slutten av oktober. Stovner SK har meldt på 16 lag. Det er et seniorlag for menn, fire ungdomslag og elleve barnelag. Bortsett fra Menn senior, som spiller i Bjørnholthallen, spiller våre barn- og ungdomslag i Groruddalen. Ungdomslaget J13 spiller i Romsåshallen, G15 og G14 (2 lag) spiller i Grorud Flerbrukshus. Barnelaget J12 Hvit spiller i Nordbyen flerbrukshall, J11 spiller i Vestli flerbrukshall. Det gjør også G11 Hvit, G11 Grønn, G10 Hvit og G10 Grønn. G9 Hvit spiller i Grorud flerbrukshall, Mens G9 Grønn spiller i Veitvet idrettshall. De aller yngste gutta G8 Hvit, G8 Grønn og G8 Gul spiller i Ammerudhallen.

Kampene spilles lørdager og søndager. I og med hallene ligger i et litt utvidet nærområde, er det enkelt å ta en tur og heie på Stovners barn og ungdommer.

Nå har undertegnede ikke sett flere enn to kamper så langt. Begge kampene var J11 Hvit mot henholdsvis Hasle-Løren og Skeid. Stovners J11 har spilt sammen i noen år, og har svært gode resultater å se tilbake på. Hvis våre andre barne- og ungdomslag har utviklet seg i nærheten av disse jentene, er det en opplagt grunn for å gå å se god og morsom futsal. 

Det er ikke bare spillerne som har utviklet seg. Merit Nmesoma Okechukwu, er trener og kampleder for jentene. Hun har spilt fotball for oss i flere år, har hjulpet til på treningsfeltet og vært frivillig i mange andre sammenhenger i klubben. Nå går hun på idrettslinja på Bjerke vgs. Hun styrer kampene og har tydelig jentenes tillit. De er trygge på henne og samler seg om henne også i ventetidene mellom hver kamp i hallen. Og, ikke minst, de har det moro sammen. Den sosiale omgangen gjør jentene bedre kjent med hverandre, også om andre ting enn bare fotball. Noe som fører til at de stoler på medspillerne (vennene) i kamp; de står fram som et lag.


Jentene som spilte futsal i Vestlihallen lørdag 18/11. Først møtte de Hasle-Løren og så Skeid. Kampen mot Hasle-Løren er det noen bilder fra nedenunder. Kampen mot Skeid kommer i en egen artikkel.


Merit passer på at jentene får varmet skikkelig opp


Hasle-Løren tar avsparket . . .


. . . men det er Stovner som setter inn det første målet, allerede etter halvannet minutt


Hasle-Løren står på for å få en utligning, men keeperen har kontroll


Det er tydelig at jentene har spilt fotball i noen tid. De vet hvilke finter de skal bruke, og er i fin balanse . . .


. . . og teknisk er de i stand til å beherske vanskelige mottak . . .


. . . og kalde nok til å sette scoringene


Jentene fra Hasle-Løren satte også ballen i mål


Hvor kommer denne ned?


Det er ikke noe å utsette på stilen


Stovners forsvar holder unna for frisparket fra Hasle-Løren


Spillerne kan konstatere at ballen sniker seg på utsiden av Hasle-Lørens mål


Takk for kampen


Støtteapparatene til lagene, og tilskuerne, kan også takke for en fin og underholdende kamp. Og vi som skulle se Stovner SKs neste kamp, som var mot Skeid Puma, hadde mer god futsal i vente.

PS: Stovner SK scoret 5 mål. Hasle-Løren scoret 1 mål, og fikk et mål annullert.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.