Gøy med Ballo i dansesalen

Postet av Frank Eilert Fossum den 15. Okt 2023


Ballo byr på seg sjøl


Ja, Ballo er en trivelig artist, og viser gjerne fram både danseferdigheten og sine akrobatiske ferdigheter. Han har nå fått undervist flere ganger siden oppstarten. Undertegnede, som verken danser eller bedriver akrobatikk, har vært der flere ganger, og blitt fascinert av grundigheten og tålmodigheten hans som pedagog. Jeg kan ikke uttale meg om selve dansen. Men, jeg ser at i løpet av en time har ungene lært seg en rekke moves og attitudes.


Som i all annen sport er det om å gjøre å varme godt opp . . .


. . . og gjøre musklene klare til innsats


Så kjører vi igang


Underveis får ungene anledning til å «jobbe litt på egen hånd»


Det ble plutselig folksomt, dobbelt opp faktisk


Det er krevende både å følge med Ballos moves og samtidig konsentrere seg, blant annet gjennom speilbildet, om å gjøre dem selv . . .


. . . men denne herlige gjengen greide seg utrolig bra . . .


. . . takk for i dag – flott jobba


Ballo fortsetter kurset med Afrodans fram til og med onsdag 6. desember. Det vil si at selv om du ikke har vært med på de første kursdagene har du muligheter til å lære mye i løpet av alle dagene som er igjen. Hvis du er usikker, kan du likevel stikke innom og se – og føle litt på stemningen – før du eventuelt vil prøve. Første sjansen nå er onsdag 18. oktober, kl. 18.00–19.00 i Vestlihallen, som ligger på Vestli skole.

Jenter og gutter i alderen 6–12 år er hjertelig velkomne!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.