Viktig kamp for A-laget for å holde følge med toppen

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Jun 2023


Stovner SK har hatt en vårsesong i 2023 som har noen likhetstegn med fjoråret. Mange skader og mye sykdom. Tabellplasseringen var utsatt. Heldigvis er det langt fram til serieslutt. I forrige seriekamp mot Follo 2 var noen av de skadeutsatte på plass, og det endte med en solid 5–2-seier. Veldig viktig var det at kaptein Kasper var tilbake etter en langvarig skade. Første omgang var jevn og endte 2–2. Utover i annen omgang tok Stovner kontrollen, og fikk også vist at de står kampene helt ut.

Når Gamle Oslo kommer på besøk på tirsdag stiger nivået litt. Da trenger vi å holde kampen helt til slutt. De har ledet serien i lang tid, men ble dyttet ned til annen plass da Grei fikk spilt hengekampen de hadde. Forskjellen på de to lagene er at Gamle Oslo har et tap for nettopp Grei, og at Grei greidde uavgjort mot Stovner SK. Som det framgår av tabellen nedenfor skiller det bare 1 poeng mellom lagene.

Stovner har kommet seg opp på sjette plass, og har godt heng på Holmlia, Manglerud Star og Årvoll. Det er 12 poeng opp til Gamle Oslo. Å kappe inn tre poeng på Gamle Oslo i denne kampen vil være av stor betydning både tabellmessig, men også en boost for selvtilliten.


Det blir en lang pause etter den ellevte serierunden. Runde tolv spilles 15. august. Det blir tett på to måneders pause. Den pausen må brukes fornuftig. Stovner får nemlig en skikkelig utfordring i den første kampen: De møter Grei på Grei kunstgress kl. 20.15.

Det gleder vi oss til!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.