Ferhat og gjengen hans har spilt fotball i sju år

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Okt 2022


Hvis vi ser bakover på sesongen 2022, og ser på artiklene som er lagt ut på hjemmesidene våre, har det vært lite omtale av barn- og ungdomslagene i fotball. Det er uvanlig i forhold til årene før pandemien. A-laget i fotball har fått sitt, kanskje litt færre bortekamper er dekket. De andre seniorlagene har fått ikke noe. Likevel har det ikke manglet på innlegg på hjemmesidene. Det har ført til at hittil i år har det vært 25.420 klikk. Minst var det 1. januar med 6 klikk. Mest 13. september med 310 klikk. Snittet pr. dag i år er 90.

Hva er det folk har fått lese om. Jo, det har vært alle prosjektene Stovner SK har gjennomført. Alt fra Abloom Paraidrettsdag via Joshua King Fotballskole til høstferieaktiviteter. Derimellom sommeraktiviteter av alle slag, og ikke minst 50-årsjubileumsfeiringen.

Det siste er deltagende i at denne lille artikkelen omhandler litt om ungdomsfotballen i Stovner SK. Så får vi håpe at i fotballsesongen 2023 får vi følge hvordan det er med barn- og ungdomslagene våre. Også lagene med våre eldste fotballspillere fortjener mer oppmerksomhet.

Nåvel, vi er ikke helt ferdige med å feire Stovner SKs 50-årsdag. Den er 19. oktober 2022, da denne artikkelen kom på nettet.

Groruddalens lokalavis Akers Avis Groruddalen har hatt god dekning både i papirutgaven, som kommer to ganger i uka, og nettutgaven om 50-årsjubileet. De ville gjerne komme og ta en prat med G14s trener, Ferhat Erman. De hadde lyst til å vite om hans ferd fra Stovnerkameratene BK som guttunge, og til godt voksen trener for G14.

Undertegnede benyttet anledningen til å overvære en trening med Ferhat og gjengen han har trent i sju år!


Oppvarming er viktig . . .

. . .


Tåler en runde til?


Jo . . . men nå er vi varme . . . puh


Det passet fint at gutta hadde fått opp dampen, for nå kom Wulff fra Akers Avis Groruddalen for å intervjue Ferhat. Gutta ble satt til å spille fotball i noen minutter. Ferhat fortalte fra familien kom til Norge fra Tyrkia da han var 7/8 år, til han nå 39 år gammel har hatt et langt samliv med klubben. Riktignok var han litt utro en periode hvor han var innom HSIL og Lillestrøm. Men som juniorspiller var han på plass igjen, og gikk rett inn på A-laget. Etter hvert ble han også kaptein.


Når avisa har fått sitt, hiver Ferhat seg ut i spillet . . .


. . . som går med liv og lyst . . .


. . . og harde dueller

Den suser inn


Corner i den andre enden av banen, resultatløs


Ferhat tar føringa . . .


. . . og avslutter med mål


G14 har ikke hatt noen suksess i årets seriespill. De ligger sist på tabellen i 2. div., avd. 4. I OBOS Cup har de imidlertid gjort det bra. Ble riktignok slått ut i tredje runde knepent 2–1 av Skeid, som topper serien i deres felles avdeling, de har vunnet alle sine kamper. Stovner SK slo ut Årvoll 5–3. For så å banke Ready 9–1.

Når serien er ferdig, starter Futsalsesongen. G14 har med to lag. Disse er også trent av Ferhat.

Vi ønsker Ferhat og gjengen en god slutt på fotballsesongen, og en fin sesong i futsal!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.