A-laget møter Lyn 2 som har hatt en fin sesongstart

Postet av Frank Eilert Fossum den 26. Apr 2022

I 2017 spilte lagene i 4. divisjon, avd. 1. Vi vant oppgjøret hjemme, og det ble 2–2 på Kringsjå. Sluttabellen i 2017 viste to jevne lag. Lyn ble nummer 7, og vi kom så vidt foran på 6. plass.

Siden har vi møtt Lyn 2 i en treningskamp. Det var på Kringsjå en flott sommerdag i juli ifjor. Der fikk Lyn revansj for stortapet i 2017. De vant 5–1.


Fra treningskampen mot Lyn 2 på Kringsjå i 2021.


Lyn 2 har hatt en fin åpning på årets serie. De har vunnet sine to kamper mot henholdsvis Veitvet 1–3, og Nesodden 4–0, og ligger på 2. plass på tabellen. Ullern 2 har sneket seg forbi på bedre målforskjell, men har en kamp mer spilt.

Stovner har også hatt en god start. De slo Kolbotn 3–2 i årets første seriekamp på Rommensletta, og spilte uavgjort 1–1 borte mot Rilindja. Det gir en 5. plass.

Vi rakk å veksle et par ord med A-lagstrener Kjell Sverre Hansen Wold på mandagens treningsøkt på Rommensletta. Han var fornøyd med utviklingen på laget og syntes han hadde et godt mannskap. Dessverre var det noen skadede som ikke kunne være med på onsdagens kamp. Det største problemet med det er vel at det ble noen færre å velge fra på innbytterbenken.


«Åsså må dere gjørra sånn . . .»


Høyt tempo, en touch


Noen gode ord før kampen mot Lyn 2


Så da er det bare å komme seg på spennende fotballkamp onsdag 27. april, kl. 20.15. Det blir fint vær, ca. 10 grader og svak vind fra sør.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.