INKLUDERINGSUKA – oppstartsrapport

Postet av Frank Eilert Fossum den 21. Feb 2022

Vi har ei spennende ferieuke foran oss. Barn og ungdom som ikke har anledning til å reise bort for eksempel fordi foreldrene ikke har ferie, får et godt sted å henge sammen. Men denne «inkluderingsuka» gir også foreldrene som ikke har fri, muligheten til å komme innom og delta i aktiviteter. Det er også aktiviteter for folk med funksjonshemninger. Denne gruppa har forøvrig trening ukentlig. 

Det er aktiviteter i alle tre hallene vi har driftsansvar for: Haugenstuahallen, Vestlihallen og Stovnerhallen. Tyngden av aktiviteter er i Stovnerhallen. I Haugenstuahallen er det futsal. Vestlihallen har basketball. Se Timeplanen som står aller nederst i artikkelen.

Det blir ei lang uke. Oppstarten var i Stovnerhallen fredag 18. februar med en sesjon volleyball. Deretter var det den kjente og populære «Åpen hall». Lørdag var det futsal for årsklassene 2008–2012.


Undertegnede var ikke til stede fredag og lørdag, men har fått dette bildet fra gjengen som spilte futsal på lørdag. Her får de en fortjent pause med frukt og vafler.


Smashing søndag indikerte mye volleyball på programmet. Teen- og minivolleyball for årsklassene 2002–2012. Men, det er jo flere grupper som smasher, for eksempel badminton og bordtennis. Derfor var det satt opp badmintonnett, og bordtennisbordet var satt fram.

I løpet av de tre timene Stovnerhallen var åpen, kom og gikk det en del folk. Men alt i alt var det nok innom 30 stykker. Og stemningen var god.

Bildene nedenfor gjengir noen glimt.


To volleyballbaner, to badmintonbaner, et bordtennisbord og det var duket for Smashing søndag


Spillet er i gang


Blokk


Flyver


Viser muskler


Fokus på ball


Magaplask i forsøket på å få et poeng


Høyt oppe


Serve med stil


Full strekk


Oppsummering


Det var fullt mulig med Smashing søndag også i badminton og bordtennis


Instruksjon i double


DoubleEt godt sted å henge med venner . . .


. . . spise pizza og se på elitevolleyball mellom Koll og NTNUI. Lærerikt for volleyballtalenteneKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.