Et lite glimt fra høstferieaktivitetene

Postet av Frank Eilert Fossum den 9. Okt 2021


Det er kjekt å kunne konstatere at det er stor oppslutning om de aktivitetene Stovner SK arrangerer for ungene i bydelen. Høstferien i år har ikke vært noe unntak. Vi har ikke hatt anledning til å være tilstede hver dag, men stakk innom for å lodde stemningen.

I Haugenstuahallen var det 50 stykker som var delt opp i 4 grupper. Dagen før vi var der hadde det vært 70 stykker. Gledelig jenteoppslutning. Det hadde gått mest i futsal. Instruktørene var fra A-lagsstallen. Det er gjevt, og det sikrer kvalitet på øvelsene og bidrar til å bygge klubbtilhørighet.

I Stovnerhallen var det et variert sportslig tilbud å benytte seg av. Men, ikke helt unaturlig, var det mange som benyttet seg av volleyballtilbudet. Også her var det svært kvalifiserte instruktører. Og deltakerne kunne glede seg over et gratis og godt tilbud i kantina. Litt uoversiktlig hvor mange som var der gjennom dagen, for de kom og gikk. Undertegnede telte 36 i løpet av den forholdsvis korte tida jeg var der. Ifølge Stovner SKs styreleder og volleyballinstruktør, var det omtrent dobbelt dagen før.


Asbjørn starter futsaløkta for de eldste gutta . . .


. . . og så er det full fart


Shit, utafor!


I naborommet blir gutta inndelt i lag


Dermed er kampen om ballen igang


De yngste har litt problemer med å holde fokus


Men, så er de igang med liv og lyst


Jentene er klare for avspark


Det bærer rett mot mål


«Takk for ei morsom økt!»I Stovnerhallen var Marcelo, en av landets beste volleyballinstruktører, i gang med undervisningen


Det var spill over flere baner . . .


. . . men det var også akrobatikk på tjukkas . . .


. . . og på fotballbanen


Guttebæring var visst også en gren


Men, volleyball var nok det mest populære


Høstferien er over, og vi er visse på at svært mange barn og ungdommer har fått mange timers fysisk og sosial aktivitet de har satt pris på. I hvert fall virket det som om alle var fornøyd. Det var også noen foreldre som var med de aller yngste ungene. Vi snakket med et par av dem, og de syntes det var et godt tilbud. 

Så da sier vi: Vel blåst! Og takk til alle som har gjort dette tiltaket økonomisk og praktisk mulig.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.