Jenter 10, 11, 12 år har hatt første trening

Postet av Frank Eilert Fossum den 12. Mai 2021


Vi kan glede oss over at det ser ut til å gå mot mer håndterlige og normale tider. Koronaviruset har rotet det kraftig til, og satt normal aktivitet i idrettslivet til et tilnærmet nullpunkt. Men nå er vi i gang med oppkjøringen til et liv med cuper, turneringer og seriespill . . . vi må bare vente litt . . ., sier Raymond!

Og ventetida kan vi benytte til trening, slik at vi står best mulig rustet når det igjen er full rulle. Er vi godt trent blir kampene enda mer gøyale å spille. Treninga bidrar til at vi tåler å spille kamper i høyt tempo. Og ikke minst, gode treninger bidrar til den fine mestringsfølelsen, som igjen gir oss god selvtillit.

Jentene i alderen 10 til 12 år startet sin felles organiserte trening tirsdag 11. mai på Jesperudjordet. Det er John Walstad som har ansvaret for jentene i disse årsklassene, og administrerer lagene.

Flere andre lag har også kommet i gang med treningen. Ikke alle har hatt faste treningstider. Forhåpentligvis kommer det på plass nå. Men, det er også en kabal som skal legges. På NFFs sider ser vi at Stovner SK er registrert med 26 lag i aldersbestemte klasser. I tillegg kommer seniorfotballen med herrer B, C og 48+. Det vil si 29 lag + A-laget. Denne kabalen skal gå opp med treningssteder og treningstider!

Sammenslåingen av Rommen SK og Vestli IL har gitt oss bedre oversikt over aktiviteten på fotballflatene vi har til rådighet. Snart vil vi se ivrige medlemmer med Stovner SKs logo i aktivitet fra øverst på Vestli til nederst på Rommensletta mot Østre Aker vei. 

Vi gleder oss. Nedenfor kan vi se noen bilder fra glade jenters trening på Jesperud.

Gode hjelpere setter utstyret på plass


Oppvarming og føling med ballen


Skuddtrening skal til


Endelig kan jentene slippe seg løs i spillet . . .


. . . og kline til med skikkelige skudd


Det ble en tøff kamp om ballen


Mål ble det også


Her ble mål forhindret med en fabelaktig beinparade, verdig den gamle keepereleganten Kjell Kaspersen


Det var så moro at far kunne ikke dy seg, og er her i duell med datteren


Treningsøkta var over, og John orienterte blant annet om treningstidene framover. Han poengterte at jentene gjerne måtte ta med flere venninner neste gang . . .


. . . for å oppleve den moroa disse hadde på treninga


Treningene for jenter 10–12 år skal være på Jesperudjordet tirsdager kl. 17.00–18.15.
Jentene må møte opp senest 5 minutter før, slik at alle er klare til å begynne presis.

Neste trening er tirsdag 18. mai, kl. 17.00–18.15.

Vi ønsker jentene hjertelig velkommen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.