Norsk Tipping-ligaen, avd. 1, 2021

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Des 2019


Dette er en uendret presentasjonsartikkel for den avlyste sesong 2020. Det er ikke gjort noen endringer i avdelingsammensetningen. Tabellene nedenfor gir en oversikt over lagenes prestasjoner i 2019.


Sjekk terminlista HER


Rommens A-lag vant suverent sin 4. divisjonsavdeling i 2018. Det ga opprykk til 3. divisjon i 2019. Man hadde kanskje trodd at laget hadde hatt behov for et år til i 4. div. for å få «satt» seg.  I tillegg til nye trenere, Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen, kom det også noen nye spillere. Derfor var vi spente før årets seriestart. Men, det gikk svært bra i en avdeling hvor tabellen var svært tett. Rommen måtte minst spille uavgjort i den siste kampen bort mot tabelltoer Lørenskog. A-laget innfridde ved å vinne 2–4.

Avdelingsoppsettet for Norsk Tipping-ligaen, avd. 1 i 2020, er satt opp. I motsetning til i 2019, som var en typisk fly-avdeling med nesten bare motstandere på Vestlandet, er det nå blitt til en trivelig buss-avdeling. Nybergsund i Trysil er lengst unna. Ellers blir det for eksempel en passende oppvarmingsjoggetur fra klubbhuset på Rommensletta til Lørenskog, Gjelleråsen og Grorud.

Grorud 2 rykket opp fra 4. div., avd. 2 i Oslo, med 5 poengs klaring og betydelig bedre målforskjell enn KFUM 2.

Fu/Vo (Funnefoss/Vormsund) feide gjennom 4 div. i Akershus med 10 poeng mer enn neste lag og 91–44 i målscore.

Toten rykket opp fra 4. div., avd. 1 i Indre Østland. De hadde imponerende 19 seire og 3 uavgjort. Det ga 60 poeng og 108–18 i målforskjell.

Elverum rykket ned fra PostNord-ligaens avd. 2. De manglet 1 poeng for å beholde plassen.

De resterende lagene spilte i 3. divisjon i 2019.

Gjøvik/Lyn, Nybergsund, Brumunddal, Raufoss 2 og Kongsvinger 2 kommer fra avd. 5:

Gjelleråsen, Ull/Kisa 2 og Lillestrøm 2 fra avd. 6:

De to siste lagene, Lørenskog og Rommen, kommer fra avd. 1:

Det blir for oss mange nye, spennende lag å møte. Det klinger godt i ørene med fotballnavn som Kongsvinger, Elverum, Lillestrøm og Gjøvik/Lyn. Og vi ser at de andre lagene har hatt gode, tildels imponerende resultater i 2019.

Det er vel bare tre av disse lagene vi har møtt i senere tid. Brumunddal i en treningskamp i vinter på KFUM-arena, som endte 1–1. Ull/Kisa i den siste treningskampen før seriestart, 4–1 til Rommen på Rommensletta. Lørenskog spilte vi i avdeling med. Rommen tapte knepent 1–2 hjemme, men vant 2–4 i den avgjørende kampen i serieinnspurten.

I månedene som kommer blir det interessant å følge med hva som skjer på spillersida, hvilke treningskamper vi får til, og hvordan kampoppsettet blir.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.