ALLIDRETT ER TOPP!

Postet av Frank Eilert Fossum den 2. Jun 2021


Vi har hørt om den populære Allidrettsgruppa i Vestli IL, men det har ikke vært noe blest rundt den. Nå som klubben er «ny», er det en selvfølge å sette seg inn i hva de enkelte gruppene holder på med. Derfor stakk vi innom på Tokerud skole for å hilse på gruppeleder Randi Flaten og hennes instruktører. Viktig for undertegnede var det også å få rede på hvordan øvingene – leken – var lagt til rette.

Det er bare å erkjenne at jeg ble tatt litt på senga. Jeg møtte et profesjonelt miljø, gjennomsyret av glede og kunnskap for å kunne gi ungene en morsom stund hvor de får utviklet sine ferdigheter, og dermed bidrar til å skape selvtillit.

Dette var den første økta etter gjenåpningen. Så det var spennende å se om det kom noen unger. Og det kom ti stykker. Dermed fikk jeg et godt inntrykk av at det jeg trodde kunne bli kaotisk, faktisk ble godt ledet.

I og med jeg ikke var helt forberedt på hva jeg møtte, kommer jeg tilbake med en artikkel hvor vi ser både bakover og forover for Allidrettgruppa. Da skal vi også bli bedre kjent med instruktørene. 

Nedenfor er noen bilder som forteller om ei variert økt.


Uten nett, men kunne vært innføring i volleyball


Det foregikk veldig mange forskjellige ting samtidig 


Det ble klatret i tau. Christian ivareta sikkerheten


«Du passer vel på meg?» Og, jo da. Aqsa passet på slik at balansegangen på bommen var trygg


Zara ledet an i innebandy


Det var ikke noe å si på basketferdighetene


Turning i ringer var kjempegøy


Til og med det å rydde er gøy på Allidrett!


Det gjenstår to ganger før sommerferien: Mandag 7. og mandag 14. juni. Begge dager kl. 17.00 på Tokerud skole. Deretter blir det sommerferie til mandag 30. august. Mest sannsynlig har Allidretten da flyttet til Vestli skole.

I løpet av uke 23 legger vi ut oppfølgingsartikkelen.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.