Ungdommen griper muligheten!

Postet av Frank Eilert Fossum den 29. Apr 2021

De godt voksne menneskene som dro i gang sammenslåingen av Vestli IL og Rommen SK hadde som mål å skape et nytt, framtidsrettet idrettstilbud til barn og unge. Noe som fenger og blir en del av deres liv, noe de kan ha glede av mye lenger enn til de er 15 år. Ja, gjerne til de er 115 år!

Valgkomitéen var tydelig av samme mening, og la fram for Årsmøtet 2021 et godt forslag til styret (AU), med et flertall av personer under 26 år. Årsmøtet godtok enstemmig forslaget.


Trang Thanh Thi Tran er født i 1997, fyller 24 til høsten. Hun er ei ekte Stovnerjente, oppvokst på Vestli og med skolegang på Vestli, Tokerud og Stovner. Er ei idrettsjente med erfaring fra så forskjellige idretter som tennis, tae-kwan-do og volleyball. Hun har bodd i Bø i 3 år og studert idrettsvitenskap med fordypning i sport management, med en bachelor som resultat. I Bø var hun med i styret i studentidrettslaget som markedsansvarlig. Siden har hun hatt en praksisplass i Volleyballforbundet og Akershus bedriftsidrettskrets, med blant annet ansvar for større arrangementer.Er det viktig at Trang er fra Stovner? Ja, hun kjenner miljøet, og er kjent i miljøet. Og kan uten tvil bli til inspirasjon for sine unge sambygdinger når det gjelder deltakelse i idrettsmiljøet. Enten det er som idrettsutøver, trener, eller i administrasjonen.

Trang synes vi har det fint på Stovner, og hun ønsker og tror at idretten kan bidra til et enda bedre oppvekst- og bomiljø. At hun er seriøs og har ambisjoner om å arbeide hardt for disse målene vises ved at hun sa ja til å lede et fleridrettslag i den innledende fasen Stovner SK er i. Hun mangler kanskje noe erfaring. Men mye av det som foregår i den daglige drift i klubben er rutinearbeide. Det er også styrearbeidet. Til disse jobbene kan hun lene seg på en svært erfaren gjeng.

I styret får Trang med seg to unge voksne til: Nyvalgte Stian Parelius Wammer, 23 år, og gjenvalgte Yessenia Anchissi, 23 år. De to siste faste plassene i styret har svært erfarne Jan Erik Tallhaug, sekretær, og Svein Sikle, nestleder. I tillegg har gruppelederne lang erfaring. 

Vi tror at kombinasjonen av ungdommelig pågangsmot støttet av erfarne ledere vil gi det løftet vi trenger for å nå Stovner SKs mål.

Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.