Kribler etter å komme i gang!

Postet av Frank Eilert Fossum den 26. Feb 2021


Volleyball har siden oppstarten vært preget av en bevisst og seriøs satsing. Det har resultert i god tilslutning av både gutter og jenter. Dessverre har aktivitetene i sesongen 2020/2021 blitt rammet av koronavirusets herjinger. De harde tiltakene for å bekjempe viruset har ført til stenging av kamper og treninger. Da det ble åpnet for trening for barn og ungdom, var gruppa klare til å komme i gang.

Vinterferien benyttet de til trening på dagtid tirsdag, onsdag og torsdag. Vi stakk innom Stovnerhallen på onsdag, og var litt spent på om det var noen deltakere. Det var tydelig at tilbudet om trening var gjevt for det var godt oppmøte. I den drøye timen jeg var der, var det 28 personer tilstede, inklusive instruktørene. De nødvendige koronatiltakene er egentlig en grei utfordring i Stovnerhallen. Det er romslig med plass til tre volleyballbaner. Volleyball har svært lite personkontakt, og det er naturlig god avstand mellom spillerne på samme lag. Ballen er den største felles kontakten, men den var nokså full av all spriten den fikk. Hverken bakterier eller virus kunne leve på den overflaten.


God avstand i Stovnerhallen


God instruksjon er nødvendig . . .


. . . og så skal det omsettes i praksis


Ojjj, vart skræmt no!


På den andre siden av baneskillet var gutta høyt oppe, iallfall ballen


Action litt nærmere gulvet


Noen dansetrinn ble det også


«Går'n inn – ut?»


Thanuran og Jørgen var instruktører


Personlig veiledning . . .


. . . og det funka


Deretter kunne spillet gå sin gang


Det har vært et savn i det foregående året at aktiviteten har vært så liten på sportsarenaene. Så nå var det godt å komme ut og se at idrettsgleden var til stede hos ungdommene, og at de var villige til å trene hardt selv om målene de trener mot fortsatt kan være et stykke framme. Men de har nok også veldig stor glede av å kunne forlate den påtvungne digitale hverdagen, som ofte blir litt ensom, og møte noen andre i en fysisk og sosialt utfoldende lek.

Dette var bare et lite øyeblikksbilde. Men, vi kommer tilbake, ikke bare til volleyball, men også til de andre gruppene som er i Stovner SK, etter hvert som de nå kommer i aktivitet.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.