Endelig hjemmekamp på Rommensletta

Postet av Frank Eilert Fossum den 24. Apr 2023

Vi hadde gledet oss til serieåpningen på Rommensletta mot Grei. Seier i den kampen ville ha litt ekstra krydder ved at de slo oss ut i kvalifiseringskampen i Norgesmesterskapet. Seier og revansje hadde smakt godt.

Nå ville ikke værgudene at kampen skulle spilles. Så den første seriekampen ble mot Holmlia på Lusetjern. Det ble en spennende kamp. Etter 12 minutter scoret Holmlia. Stovner scoret så 2 mål før pause. 10 minutter ut i annen omgang satt Kevin inn Stovners tredje mål. Dette var lovende. Holmlia kom tilbake og satte et kvarter seinere inn 2–3. Helt på slutten av ordinær tid satte de inn 2 mål på 2 minutter, og vant 4–3. Surt. Kampen inneholdt også utdeling av fem gule kort til Holmlia og to til Stovner.

Manglerud Star har hatt en fin start på serien med to seire: 3–0 over Lokomotiv Oslo 2 og 0–4 over Oldenborg. Også vår kommende motstander Kolbotn har spilt to kamper. De har tapt 7–0 for Oppsal 2 og 1–2 for Oslojuvelene, og ligger sist på tabellen. Stovner ligger på niende plass. I serien 2022 slo vi Kolbotn 3–2 hjemme og tapte 2–1 borte.

Stovner har bak seg en rekke lovende treningskamper, men to tap i de kampene som har betydd noe. Det har vært ganske stor aktivitet med overganger ut og inn. Men, det er et godt grunnlag i den gamle stammen. I tillegg har det kommet mange lovende unge spillere, også egenproduserte. Det blir spennende å se tirsdagens førstellever og ressursbenken.

Hjemmekampen på Rommensletta mot Grei er satt opp fredag 12. mai kl. 20.15.

Mikki scoret i kvalifiseringskampen mot Kolbotn i 2022.