B-laget mot en spennende høst

Postet av Rommen Sportsklubb den 11. Aug 2018

B-laget har en svært god vårsesong å se tilbake på. Riktignok åpnet det med 2 tap, men etter det har de vunnet 6 kamper og spilt 1 uavgjort. Det ene tapet var forsmedelige 7–0 borte mot mandagens motstander, avdelingsleder Høvik. Høvik har 20 poeng og målforskjell 34–18. Rommen ligger bare 1 poeng bak med målforskjell 31–24. Haslum, som vi slo 4–2 i siste kamp før ferien, følger på 3. plass med 15 poeng.

Vi må tro at gutta er innstilt på å ta igjen for stortapet mot Høvik i vårkampen. Spiller de på det nivået vi vet at de kan, tror vi på et særdeles morsomt revansjeoppgjør.

Kampen går på Rommensletta mandag 13. august kl. 20.15.

Som sagt, vi vet at gutta kan. Her kliner Øzgur til i fjorårets augustkamp mot Dikemark. 9–0 endte det. Et passende resultat også mot Høvik!



B-laget på tabelltoppen – også etter kveldens kamper?

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Mai 2017

Gutta på B-laget har vist stor spilleglede, og funnet fram til talentet i seg i vårsesongen. De har kommet til toppen på tabellen, riktignok med en kamp mer spilt enn de nærmeste konkurrentene, men 4 seire, 1 uavgjort og ingen tap, er imponerende. Det som har gledet oss på sidelinja mest, er nok det gode humøret på banen, og det til tider lekne spillet. Slikt er smittefarlig, og kan gi overstadig godt humør på sidelinja!

Kampen i kveld (fredag 19. mai) spilles klokka 20.15.

Yr antyder grått vær, men 17 varmegrader ved kampstart og 15 ved kampslutt.

Velkommen!



Trening i Haugenstuahallen

Postet av Rommen Sportsklubb den 13. Jan 2017

B-laget starter treningen for 2017-sesongen fredag 13. januar, kl. 19.45 i Haugenstuahallen.



B-laget i 2017

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Des 2016

B-laget som møtte Ellingsrud i den første hjemmekampen i 2016. Resultatet ble 2–2 i en spennende kamp mot den etterhvert suverene avdelingsvinner


Rommens B-lag hadde en flott sesong i 2015. Det ble litt nedtur i 2016. Men laget viste muskler på tampen av sesongen, og krabbet opp på en tabellplass man mente skulle holde til at laget ble stående i 7. divisjon. Dessverre viste det seg at regnestykket ikke holdt. Det ble nedrykk til 8. divisjon, og en slags omstart.

Når det gjelder treningstider og trenere kommer vi tilbake til det.

Laget skal i 2017 spille i 8. divisjon, avd. 1. Der møter de:

Mercantile, Toten-Kam FK, Ullern 3, Frigg 4, Korsvoll 4, Furuset 2, Grei 2, Oslo-Ørn, Lindeberg 2, Dikemark.

Det tas forbehold om endringer. Terminlista vil bli lagt ut senest 22. mars.



B-laget i siste og avgjørende seriekamp mot Haugerud

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Sep 2016

I kveld, mandag 26. september, spilles den attende og siste serierunde i B-lagets avdeling i 7. divisjon. Alle kampene spilles kl. 20.15. Rommen spiller borte mot Haugerud på Haugerud kunstgress, og sikrer seg mot nedrykk ved å minst spille uavgjort. Skulle vi tape og Rufus slå Ørn Kristiania rykker vi ned.

Normalt burde Rommen greie denne oppgaven, men hva er normalt i fotball . . . ?