Uavgjort i vårkampen – nå må vi slå Årvoll

Postet av Stovner Sportsklubb den 26. Sep 2022

For ordens skyld: Forrige hjemmekamp mot Årvoll var i 2019 i Norsk Tipping-ligaen. Sist vi møtte laget var 31. mai i år på bortebane. Kampen endte 0–0. Vi kan ikke si vi har hatt noe tak på Årvoll. Men, sist moderklubb Vestli møtte dem i serien, litt tilbake i tid, i 2010. Da var vi ikke snauere enn at vi banka dem 4–2 hjemme. Og enda bedre borte 0–4.

Det er ikke umulig å komme opp på 2. plass i avdelingen ved hjelp av de 15 poengene det står igjen å kjempe om. Men vi er avhengige av andres resultater. Selv om Ullern 2 har vist svakhetstegn i det siste, er det lite sannsynlig at de gir fra seg hele forspranget på 7 poeng til Holmlia. Hvis de gjør det, ja da er det flere lag, blant annet oss, som vil kjempe om første plass og opprykk.

Det blir spennende å se om vårt gode spill fortsetter, og ikke minst om vi kan gjøre dette spillet perfekt ved å score mål!

Tør vi invitere til festfotball!
Ta ikke sjansen på å gå glipp av den spennende langspurten i serien.Stovner SK fyller 50 år! Klubbmedlemmene feirer

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Sep 2022


Lørdagens fest på Rommensletta er en del av Stovner SKs 50-årsjubileum. Klubben er blitt stor etter sammenslutningen for to år siden. I 2022 har det kommet til to nye sportsgrener: Badminton og basket. Det er mange nye ansikter, og forholdsvis lang vei fra futsaltrening i Haugenstuahallen til baskettrening på Vestli skoles flerbrukshall. Men vi knyttes sammen i medlemskapet i Stovner SK. Klubben legger til rette for at vi kan dyrke vår felles interesse for en fysisk aktiv fritid. Derfor vil det være fint å bli bedre kjent med hverandre over alders- og kjønnsgrenser, og forskjellige sportsgrener. Vi nyter alle godt av at vi har en klubb som har et sterkt fellesskap. 

Velkommen til fest!Når fredagskveldene blir mørkere: Kom til Åpen Hall!

Postet av Stovner Sportsklubb den 15. Sep 2022


ÅPEN HALL er en suksess, det kan vi slå fast etter drift i flere sesonger!

Det er rett og slett et tilbud for dem som har lyst til å være fysisk aktive noen timer en fredags kveld. Der det går an å henge med venner, og ha det trivelig i trygge omgivelser. Tilbudet er hver fredag fram t.o.m. 16. desember.

I Haugenstuahallen er det aldersgruppa 2003–2008 som holder hus mellom kl. 19.00 og 22.00. Plakaten over forteller oss at her blir det fotball og basketball.

De yngre, fra 2005 til 2010 holder til i Stovnerhallen mellom kl. 18.30 og 21.30. Stovnerhallen satser på volleyball, badminton, bordtennis og litt mer.

Det du trenger å ha med er legitimasjon og innesko.

Velkommen skal du være!A-laget i viktig kamp med tanke på å kjempe i toppen

Postet av Stovner Sportsklubb den 5. Sep 2022


"Følg med i neste episode . . ." var oppfordringen i omtalen av A-lagets seriekamp mot Rilindja. Kampen endte 2–0, og satte Stovner på sporet igjen.

Dessverre ble ikke noen ny episode skrevet her. Kampen var ikke en seriekamp, men runde 3 i OBOS Cup (Oslomesterskapet). Motstander var 5. divisjonslaget Sagene, som ble feid av banen med 11–0! De ligger på en anstendig 5. plass. De har tilogmed slått Stovner SK 2 5–2.

Man kan nesten tro at det er den lille tempoforskjellen mellom 4. og 5. divisjon som gjorde at våre gutter fikk tid til sitt beste spill. Men, dette er bare spekulasjoner.

Sagene fortviler, og Hirsi jubler for ett av sine tre mål

Den virkelige testen ville selvfølgelig være i seriekamp. Det var bare et par dager etter mot Lyn 1896 FK 2 på Kringsjå 30. august. Sjokkangrep av Stovner SK. Publikumet hadde ikke fått satt seg før Yaz satte inn 1–0! Erlend scorer "alltid" mot Lyn. I årets første oppgjør dem imellom, scoret han det siste målet i en overbevisende 4–1-seier. Nå satte han inn det andre. Stovner vant 2–3 etter at Kevin satte annen omgangs eneste mål.


Erlend får fortjent oppmerksomhet


Den kommende kampen tirsdag 6. september, kl. 20.15 på Rommensletta mot tabelljumbo Nesodden, kan se ut som et tippeobjekt du ikke blir rik på om du setter penga på Stovner SK.

Men Nesodden dro til mot tabellnabo Veitvet med 4–2. Man kan godt tenke seg at selvtilliten har fått en boost. Men det hjelper nok ikke hvis våre gutter opprettholder fokus og innsats. Ikke lure seg selv og oss ved å tro at de er så gode som de har vært i det siste, men ved å være så gode som de egentlig er.

Skal de ha noen sjanse til å henge med i toppen må de vinne denne kampen. En god kamp av A-laget få dager før feiringen av Stovner SKs 50-årsjubileum tar til, vil være flott for åpningsarrangementet på Jesperud lørdag 10. september kl. 12.00–16.00.


Hjertelig velkommen til fotballkamp på Rommensletta tirsdag 6. september, kl. 20.15, 
og til jubileumsåpningen på Jesperud lørdag 10. september, kl. 12.00!Stovner SK feirer 50-årsjubileet

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Sep 2022


Vestli IL hadde startet forberedelsene til sitt 50-årsjubileum, onsdag 19. oktober 2022, før sammenslåingen av Vestli IL og Rommen SK fant sted. Nå ble det slik at stiftelsesdatoen for Stovner SK ble Vestli IL sin dato. Dermed var det bare å fortsette å planlegge og se fram til feiringen av den runde dagen. Riktignok med nytt navn. Røttene er tatt vare på gjennom jubileumsemblemet. Det viser dugnaden som ble gjort da låven klubben fikk fra Jesperud gård ble gjort om til dagens klubbhus. Gutta på bildet er i ferd med å gjøre om møkkakjelleren til blant annet garderober, og et fundament for hele huset.

Rommen SKs røtter er sterkt knyttet til oppveksten av drabantbyene på Stovner, men strekker seg også tilbake til bygda Stovner før den store utbyggingen startet. Rotspissene strekker seg inn i Stovnerkameratene IL, Tokerud IL, Smedstua IL og Stovnerkameratene Ballklubb. Klubber med røtter godt plantet i Stovners jord. Godt symbolisert i vår logo.

Jubileumsfeiringen starter allerede lørdag 10. september, kl. 12.00–16.00, på Jesperud. Det blir litt tivolistemning med hoppeslott, fotballdart, battle, klovn og mer til. Det blir også muligheter for å kjøpe litt mat og drikke – for en billig penge. Alle sportsgrenene våre får egen bod hvor de vil presentere idrettene sine.

Feiringen fortsetter med et arrangement på Rommensletta, en mottakelse på selve jubileumsdagen:
19. oktober 2022, og avsluttes med en voksenfest lørdag 22. oktober.

Mye skal skje, og blir annonsert på nettsidene, sosiale medier, plakater og i Akers Avis Groruddalen. Forhåpentligvis blir det også omtale og bilder i avisa. Kanskje blir det bilde av deg i hoppeslottet, eller i samtale med Oldermannsligaen om gamle dager!

Velkommen!