Sommeraktivitetene fortsetter: Først ukene 31 og 32!

Postet av Stovner Sportsklubb den 29. Jul 2022

Når vi nå går inn i de siste ukene før skolestart, kan Stovner SK og deltakerne på våre sommeraktiviteter se tilbake på noen fine uker. Og det er ingen ting som tyder på at det skal bli mindre fint og moro i ukene som gjenstår. Det skjer noe både sent og tidlig. Og så er det spennende om det dukker opp noen overraskelser.

Ha en fortsatt fin sommer, gjerne sammen med Stovner SK!


Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!Sommeren ruller videre. Her er ukesoversikten for ukene 29 og 30

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Jul 2022

Sommeraktivitetene ruller videre. I de to kommende ukene blir det masse sandvolleyball i Fossumparken. Allidretten i Stovnerhallen tar en liten pause. Til gjengjeld blir det masse fotball fotball på dagtid på Jesperudjordet, en fotballskole. Så her kan du lære å spille fotball, selv om du ikke har noen tilknytning til Stovner Sportsklubb. Og på ettermiddagen fortsetter fotballskolen på Rommensletta. Her er det også mye morsom ballspill og andre leker. Som om ikke det er nok er det Badminton og Basket i Vestli idrettshall mandag, onsdag og torsdag!

Kanskje det dukker opp noen andre muligheter også. Nesten 40 stykker har vært på tur i Oslo Klatrepark på Bånkall, og 30 stykker var og spilte bowling på Veitvet.

Og alt er GRATIS! Du får tilogmed frukt og saft.

Hjertelig velkommen skal du være!

Hilsen
Stovner SKs
Sommerinstruktører