Enkel oversikt over uke 26 sine aktiviteter

Postet av Stovner Sportsklubb den 24. Jun 2022

Det foregår så mye i Stovner SKs tilbud om sommeraktiviteter på forskjellige steder og tider. Derfor er det greit å ha en ukeskalender som gir deg en enkel oversikt.

Aktivitetene er GRATIS. Det er også frukt og drikke du får. Ønsker du noe å spise må du ta med en matpakke hjemmefra.

Det er lurt å ta en titt innom hjemmesidene våre, slik at du kan holde deg orientert om eventuelt nye tilbud, eller endringer i de eksisterende.

Kalenderen oppdateres før hver uke.

Vi håper dere får en riktig fin sommer.



Jubileumslogo og jubileumsemblem

Postet av Stovner Sportsklubb den 15. Jun 2022


Stifterne av moderklubben Vestli IL la ned en enorm dugnad ved oppstarten av klubben i 1972, og i årene som har gått siden. Når vi skulle lage en jubileumslogo til 50-årsjubileet var det også fint å kunne utvide logoen med bildet fra dugnaden i møkkakjelleren til det som skulle bli et flott klubbhus. Det ble et emblem for pionerene, og alle dem som senere har lagt ned en stor innsats for å få klubben dit den er i dag.

Ada Weel Olsen i byrået Vild har forstått våre vage forklaringer på hva vi ønsket oss. Hun har også laget vår ordinære logo.

Fortsatt er det noen måneder til stiftelsesdatoen 19. oktober. Flere store jubileumsarrangementer vil gjennomføres før det. Det første er planlagt som en stor aktivitetsdag på Jesperudjordet lørdag 10. september.

Følg med på våre hjemmesider og Stovner SKs Facebooksider.





Denne sommeren blir ikke kjedelig!

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Jun 2022


Tidenes idretts-sommer står for døra i Stovner Sportsklubb!

😎👍🏼🏐⚽️🔥

9 uker med GRATIS idrettstilbud for barn og unge. 

I Stovner Idrettshall, Fossumparken sandvolley og nærområde ellers på Stovner er det full fres på dagtid frå klokka 10.00–15.00, i 9 uker, med volleyballgruppa som hovedarrangør. 

I Stovner idrettshall vert det mulighet å prøve mange idretter i sommar. Sjølvsagt fokus på sandvolleyball og volleyball med volleyballgruppa som arrangører, men i samarbeid med Stovner Bokseklubb vert det også i år tilbud om boksing. Vi vil ha instruktører som er gode på dans/yoga, Frisbee, Basis-trening og styrketrening, Friluftsliv i nærområde, Tae-kwondo, Fotball/futsal, Badminton og Basketball også på dagtid, Handball og fri-aktivitet med fokus på lek. Her vert det full action. Og sjølvsagt inkluderer vi personer med nedsatt funksjonsevne i sommerens tilbud!

💪🏼👍🏼💎🏐

På Rommensletta og i Haugenstua Idrettshall arrangerer Stovner Sportsklubb Fotball gratis aktiviteter på ettermiddager mandag, onsdag og fredag, klokka 17–20 i uke 26, 27, 28, 29, 30 og 31. Fotballgruppa planlegger også en jente-fotballcamp på Jesperudjordet på dagtid i uke 29 og 30!

Sjølvsagt mykje fotball på Rommensletta, men også ute-leker som kubb, badminton, ringspill og allidrett. 

I Vestli Idrettshall vert det også masse GRATIS aktivitet med dei to nye idrettane basketball og badminton i SSK. Her vil vi ha åpent mandag, onsdag og torsdag klokka 17–20 i uke 27 til 32!

Vi satser på ein aktiv og trygg sommer med våre engasjerte instruktører. Instruktørene er en blanding av voksne, unge voksne og ungdommer i sommarjobb. Alle er kursa som sommerinstruktører via Oslo Idrettskrets og alle skal også ha levert politiattester før sommaren starter for fullt.

👮🏼‍♀️

Dei fleste tilbuda vi har i sommar er for aldersgruppa 8–15 år, født 2006–2014. Vi vil også underveis annonsere tilbud til litt eldre ungdommer. Følg med på www.stovnersk.no og på våre facebook-sider.

Vi vil publisere informasjon om uke-aktiviteter på klubben si nettside stovnersk.no og på klubben sine facebook-sider + gruppene si facebookside Stovner Sportsklubb Volley og Stovner Sportsklubb Fotball. 

Stort sett er det fritt oppmøte på alle aktiviteter. Vi forbeholder oss likevel muligheten til å ha maks antall deltakarar på enkelte aktiviteter og noen aktiviteter vil også ha forhåndspåmeldinger. Uansett er alle aktiviteter GRATIS å bli med på.

Få også med deg dette! 😎

• Fotballgruppa er teknisk arrangør for Joshua King sin fotballskole på Rommensletta 25.–26/6. 4–500 barn og unge deltar GRATIS denne helga.

• Volleyballgruppa feirer også Frivillighetens år 2022 med Norges Volleyballforbund og Sandvolleyballens dag i Fossumparken ved Stovner Senter søndag 7. august. 

Er ikkje dette nok så; 🤪

Seniorlandslaga i volleyball vil legge sine sommersamlinger til flotte Stovner Idrettshall. Da er volleyballgruppa i dialog med landslagsledelsen om morsomme aktiviteter for våre barn og unge, sammen med landslagsspillere og trenere. 

Volleyballgruppa i samarbeid med Norges Volleyballforbund, vil også sette opp en GRATIS sand-volleyballcamp for barn og ungdom i Fossumparken på enkelte ettermiddager i sommer. Her vil det bli konkurranser og give-aways fra NVBF og Stovner Sportsklubb til alle som deltar.

Og sist, men ikkje minst;

Unge ledere i volleyball og fotballgruppa er aktivt med i avviklinga av alle aktiviteter i sommer. 

Ca. 25 ungdommer + noen litt eldre, vil få sommerjobb i sommerens prosjekt i regi av Stovner Sportsklubb. Noen hundre barn vil få gode minner for livet etter denne sommeren.

Hovedansvarlige for den praktiske gjennomføringa i sommer er Liin Nguyen i volleyballgruppa og Kissma Kamara i fotballgruppa. 

Sommerens gratisaktiviteter i Stovner Sportsklubb vert finansiert av Oslo kommune/Oslo Idrettskrets, Bydel Stovner og Gjensidigestiftelsen

God og aktiv sommer! 

For Stovner Sportsklubb

John Walstad, ansvarlig sommerprosjekter 2022. 


Kissma Kamara fra Fotballgruppa og Liin Nugyen fra Volleyballgruppa er to av Stovner SKs mange flotte ungdommer. De har tatt på seg en formidabel jobb med å være hovedansvarlige for den praktiske gjennomføringen av Sommeraktiviteter 2022.


Idrett Uten Alkohol Comet Sport Lillestrøm Frivillig.no Aktiv Ferie og Fritid - Bydel Stovner