Stort å bli nominert

Postet av Stovner Sportsklubb den 28. Sep 2021


Norsk Tipping i samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk fotballtrenerforening står bak kåringen av Årets Grasrottrener. Dette er en kåring med flere trinn. Først skal Årets Grasrottrener i de 18 fotballkretsene kåres. De 18 vinnerne går til finalen i november.

Stovner SKs trener Kjell Sverre Hansen Wold er blant de 15 finalistene i NFF Oslo. Han er nominert med begrunnelse av den fine jobben han har gjort i Rommen SK og tatt med inn i den sammensluttede klubben Stovner SK.

Kjell Sverre er trener for seniorenes A- og B-lag. Men han har også et ansvar for utviklingen av grasrota og bredden i klubben. Resultatet er blant annet godt synlig ved at Stovner SK har tettet alle hull i årgangene til gutta. Det er guttelag fra 8 til 19 år. Jentene har også blitt flere lag og mer stabile.

Kjell Sverre har også vært aktiv i sommerarrangementene, interne turneringer og andre tilstelninger. Han har bidratt til klubbyggingen ved å gi A-lagsspillerne oppgaver som å delta sportslig med de yngre lagene. Dermed brytes eventuelle alders- og kjønnsrollebarrierer som kunne vært hindringer i klubbens arbeid for et godt fellesskap. Og det gir ungene gode rollemodeller. Det er også viktig for Stovner SKs oppgave i Bydel Stovner for å bidra i integrering og inkludering av befolkningen.

I et intervju i «Rommenstikka» i 2019 ble Kjell Sverre spurt hvorfor han som en merittert trener på høyt nivå ville trene et, dengang, 4. divisjonslag. I tillegg skulle han utvikle en litt mangellfullt ungdoms- og barnegruppe.

Svaret var: «Jeg elsker utfordringer i fotballen. Jeg er Groruddalsgutt på min hals og jeg føler jeg skylder Groruddalen mye etter en fantastisk oppvekst med fotball. Dette er min måte å betale tilbake på.»


Kjell Sverre i aksjon i seriekampen mot Toten . . .


. . . og her på plass i Haugenstuahallen sammen med ungene i en høstferie

I tillegg til heder og ære vil klubben til vinneren av Årets Grasrottrener i hver krets motta 10 000 kroner.  Klubben til den som vinner den nasjonale kåringen og blir Årets Grasrottrener i fotballen vil i tillegg motta 20 000 kroner, altså totalt 30 000 kroner til klubben som har den nasjonale vinneren.
Fra 22. september startet den første av to stemmeperioder. Den første perioden varer frem til 6. oktober. Her skal man stemme på den grasrottreneren man mener bør bli Årets Grasrottrener i sin krets.  En lokaljury kårer kretsens vinner blant de fem med flest stemmer.

Her er linken til avstemningen for første runde i avstemningen, Årets Grasrottrener i Oslokretsen:

https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/522a89ce-fb6b-438c-b7e0-af175a09ca6f?lang=no
0 Kommentar

Første HS-møte i Vestli flerbrukshall

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Sep 2021

Randi Flaten, gruppeleder Allidrett; John Walstad, gruppeleder Volleyball; Jan Erik Tallhaug, styremedlem; Stian Wammer, styremedlem; Trang Tran, styreleder; Yessenia Amaranta Anchissi, styremedlem; Svein Sikle, nestleder; Geir Bjarte Sætre, gruppeleder Oldermannsligaen; Espen Myrbakken, gruppeleder Fotball. Gruppeleder Dans, Monique Aarseth, var ikke tilstede. Styrets varamedlem, Frank Fossum, sto bak kamera.


Hovedstyremøtet tirsdag 21. september 2021 var litt spesielt i den forstand at det var det første fysiske møtet styret har hatt siden november i fjor, samtidig var det det første styremøtet i Vestli flerbrukshall. Stovner SK har fått driftsansvaret for den nyåpnede hallen. Det passet derfor at styret fikk en omvisning i hallen av Espen, leder i Fotballgruppa som har ansvaret for driften. Selve idrettshallen er lys og tiltalende, og utrustet for mange idretter. Hallen kan deles i tre, og har stor kapasitet. Hovedinngangen fører rett inn til publikumsgalleriet. Her er vaktrom, kjøkken med kiosk, og det er toaletter. I etasjen over er det utgang til spilleflaten på taket. I denne etasjen er det også et godt møterom, hvor styremøtet ble avholdt.

I etasjen under inngangsnivået er garderober, dusjer, og toaletter og tilgang til hallflaten. Det er også en fin speilsal godt egnet for dans av forskjellig slag. Kampsport kan også ha glede av denne salen. Materiellrommene i hovedhallen og speilsalen er godt utstyrt, har god plass og enkel adgang rett ut på idrettsflatene.

Et tips: Søndag 26. september, kl. 14.00–16.00 er flerbrukshallen åpen for publikum slik at man kan få en nærmere titt.


Inngangspartiet med vaktrom, kiosk/kjøkken og publikumsgalleri


Ellers var det et godt Hovedstyremøte. Og det var veldig fint å kunne ha fysisk møte, ikke bare for å treffe folk, men også fordi møtene blir mer levende. Det er ikke til å komme fra at pandemien har gjort det mer krevende å gjennomføre sammenslutningen. Usikkerheten har vært stor i forhold til hvordan det ville gå med medlemsmassen. Det har vært mye snakk om frafall. Fortsatt er det usikkert hvordan det har gått, men det er i den siste tida kommet flere innmeldinger. 

Når vi ikke har kunnet ha noen tilstelninger som Kick-off og Come-together-party, har det tatt mer tid til å bli kjent med hverandre. På samme måte som den kraftige begrensningen i treningsaktiviteten.

Men, nå har det endelig løsnet opp, og vi kan se framover. Og der framme ser vi en haug med jobb som skal utføres for at Stovner SK skal tilby fysisk gode og morsomme aktiviteter i et sosialt trygt og godt miljø. Derfor er det fint å se at klubbstyret har bred sammensetning både når det gjelder kjønn og alder. Og det ser ut til at alle er gira for å utvikle klubben vår.

Det jobbes i gruppene med utvikling av igangværende tilbud, og nye idretter vurderes tatt opp på prøve. Den administrative, daglige driften står meget høyt på agendaen. Det er på mange måter den som avgjør hvor effektive vi kan være med hensyn til det sportslige og sosiale tilbudet. Ellers er informasjon ut til medlemmer og publikum et viktig emne.  

I tillegg til styret er det flere andre utvalg/komitéer, som for eksempel Valgkomité og Ungdomsutvalg. Og det hele overvåkes av Kontrollutvalget.

Forhåpentligvis vil dere i tida framover bli enda bedre kjent med Stovner SK.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline