PÅ VEI MOT ULLEVÅL!

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Jul 2021

Når vi nå endelig kommer i gang igjen med offisielle fotballkamper, synes vi det er passende at den første kampen er Norgesmesterskapet i fotball (Cupen).

Den første bommen vi må passere i Ullevålsveien er Grorud! 

Dette skjer altså søndag 25. juli, klokka 15:00 på Rommensletta kunstgress.

Grorud IL tok for noen år siden grep som har gitt dem stor framgang. Akkurat nå sliter de i serien. Etter tapet mot Ull/Kisa onsdag ligger de nederst, men det er utrolig jevnt. Det gjenstår mange kamper, ingenting er avgjort.

Stovner SK har i motsetning til Grorud ikke kunnet spille kamper. Vi vet det har vært trent godt, og det har vært noen treningskamper. Men, det er ikke det samme som den kamptreningen du får når du spiller jevnlige, viktige kamper.

Uansett, vi gleder oss veldig til å komme igang. Ikke minst til å bli kjent med spillerne våre. Heldigvis er det mange av dem som er kontinuitetsbærere, og har erfaring fra alle de gode sesongene vi har hatt siden 2017. Noen nye spennende fjes har dukket opp. Det blir interessant å se hvordan de passer inn.

Nå har spillere, trenere, støtteapparat og supporterne ventet lenge. Vi regner med at det sitrer av uforløst energi, som får utløp når vi sees på Rommensletta på søndag.

Det er forbundet med ganske store utgifter å drifte et fotballag i 3. divisjon. Man har derfor sett seg nødt til å ta inngangspenger. For voksne, 16 år og eldre vil beløpet til denne NM-kampen være kr. 100,–. Beløpet inkluderer parkering. Barn under 16 år kommer inn gratis, men de må vise legitimasjon.

Billettene forhåndskjøpes på denne nettadressen:
https://stovnersk.ticketco.events/no/nb/e/norgesmesterskapet_i_fotball_2021_1_runde


 Vi gleder oss til å treffes!


0 Kommentar

A-laget lader opp til sesongstart

Postet av Stovner Sportsklubb den 11. Jul 2021


Hvis ikke koronaviruset gjør et voldsomt comeback i løpet av de neste ukene, ser det ut til at A-laget starter seriespillet på Rommensletta lørdag 7. august, kl. 16:00, mot Toten. Før det er det en spennende 1. rundekamp i Norgesmesterskapet mot Grorud, som vi må slå på Rommensletta søndag 25. august kl. 15:00, på vår vei mot Ullevål.

Skeid 2 som vi møter i mandagens treningskamp på Rommensletta, spiller i 3. divisjon i avdeling 6. Stovner spiller i avdeling 1. Vi har spilt to treningskamper før i sommer mot 3. divisjonslagene Lokomotiv Oslo og Nordstrand. I kampen mot Lokomotiv Oslo ledet vi 1–0 ved pause, men tapte 1–3. Mot Nordstrand ledet vi 0–2. Det endte 2–2. I begge kampene foretok Stovner store endringer i 2. omgang.

Kjell Sverre har mange spillere han skal teste før den endelige A-lagsstallen skal tas ut. Så vi vil ganske sikkert få se noen nye fjes i treningskampen mot Skeid.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline