Å r s m ø t e 2 0 2 1

Postet av Stovner Sportsklubb den 20. Mar 2021


Velkommen til årsmøte tirsdag 20. april kl 18.30. 

På grunn av pandemien vil årsmøtet bli avholdt på Teams. Det betyr at medlemmer som vil delta må forhåndspåmelde seg slik at det kan kontrolleres om de innfrir kravene til stemmeberettigelse. Forhåndspåmeldingen sendes på e-post: post@stovnersk.no senest torsdag 15. april.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest tirsdag 6. april.

Dagsorden og årsmøtepapirer blir lagt ut på Stovner SK sine hjemmesider senest tirsdag 13. april.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett. Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide.



VALGKOMITÉEN KALLER

Postet av Stovner Sportsklubb den 11. Mar 2021


Det går med raske skritt mot Stovner SKs første ordinære årsmøte, som skal avholdes tirsdag 20. april, kl. 18.30. I en normal samfunnssituasjon skal årsmøtet avholdes innen utgangen av mars, men på grunn av koronasituasjonen er fristen utsatt. Det er ønskelig å avholde møtet fysisk, men koronasituasjonen gjør det sannsynlig at årsmøtet blir avholdt digitalt. Dette kommer vi tilbake til.

Årsmøtet er klubbens høyeste myndighet. En av de viktigste sakene er valg av personer som skal lede klubben i kommende årsmøteperiode. Det skal velges leder, nestleder og medlemmer i hovedstyret. Det skal velges personer til kontrollutvalg, og eventuelt andre valg i henhold til klubbens organisasjonsplan. Lovene kan du lese ved å gå inn i menyen på hjemmesidene og trykke på knappen «OM OSS». Da dukker det opp en knapp som heter «KLUBBHÅNDBOK MED LOVER». Der er det mye nyttig å lese.


Valgkomitéen
har som oppgave å finne folk til tillitsvervene. Valgkomitéen er derfor veldig interessert å komme i kontakt med dem som har lyst til å gjøre en innsats for idretten i Bydel Stovner. Ta kontakt med en av komitéens medlemmer:

Leder: Tove Stensrud, mobil 92 83 03 88, e-post: 2vstens@online.no

Komitémedlemmer:
Kissma Kamara, mobil 97 89 34 85, e-post: kissma.kamara@gmail.com
Malik Mobashar, mobil 91 87 31 02, e-post: malikmobasharm@gmail.com
Sander Fossum, mobil 40 76 64 70, e-post: sanderfossum_00@hotmail.com


Hvis du ikke har anledning til å være med selv, 
har du kanskje tips om andre som kan være aktuelle.

Valgkomitéens frist er fredag 19. mars 2021.